Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:41 | juni 29, 2014

Sommarfest!

Hej min vän. Hoppas att du har en fin helg.
Det var mysigt att komma hem och kramas med barnen och Peter. Vi har saknat varandra 🙂
Jag köpte matchande samearmband, i Nikkaluokta, till mig och flickorna.

20140629-123722-45442037.jpg
Så fina.
Igår var jag bjuden på sommarfest hos mina vänner Malin och Michel i Södertälje. En riktigt kul fest med härligt folk, god mat, tävlingar, dans och skratt.

20140629-123957-45597080.jpg
Hade Nina bredvid mig ❤️
Bättrade på min redan befintliga mustasch.

20140629-124115-45675842.jpg
The three muztaschez.

20140629-124148-45708484.jpg
Sanna bjöd på finfika 🙂

20140629-124217-45737118.jpg 20140629-124345-45825645.jpg

20140629-124424-45864254.jpg
Koka kaffe. Vispa grädde. Hotshot, hotshot, hotshot.

20140629-124639-45999595.jpg

20140629-124724-46044668.jpg
Det vinnande laget. I alla fall i en gren.
Vad har du gjort i helgen?
All Kärlek ❤️


16 kommentarer16 kommentarer om “Sommarfest!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad mysigt det såg ut i partytältet! 🙂
  I helgen har vi tagit det lugnt, men igår kväll besökte vi en festival som hölls här i helgen! Trevligt men vääldigt kallt. Endast 5 grader när vi beslöt oss för att gå hem!! Inte direkt sommarvärme..
  Vad fina armband du köpt! Vad mysigt att ni tjejer har likadana.
  Nu ska vi grilla! Ha en trevlig kväll. KRAM

  Svara
 • Vilka fina armband 😀
  Här har vi haft svärföräldrarna på middag och igårkväll va vi hos vänner och grillade och spelade kort. Å så lite jobb på dagen, en perfekt helg! Förutom att barnen saknades då…!!

  Svara
 • Jättefina armband! 🙂
  Helgen började med ett besök hos vårdcentralen för att ta nya blodprover.. Jag såg verkligen hemsk ut.. Läpparna svullnade upp och stora sår ”ploppade” fram..
  Men dom på vårdcentralen är så fruktansvärt dåliga så jag blir bara irriterad..
  Annars så har jag umgåtts med isabel och idag var vi en runda på Emporia 🙂
  Tack för din underbara blogg fina Hannah!
  Kram ❤️

  Svara
 • Älskar dessa tennarmband. Hela vår Familj har såna, även Maken o killarna har dem i svartskinn. Perfekt som födelsedagspresent eller dopgåva

  Svara
 • Vad heter tjejen i mitten på de sista kortet. Hon påminner om en tjej som heter Madeleine? Kram

  Svara
 • Fina Hannah❤ Blir lite förbryllad när du skriver ”jag var bjuden” och ”mina vänner”, det brukar du aldrig göra… Tack för en ärlig och härlig blogg!

  Svara
 • Varför då?!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Du reser ju mkt, både med och utan barn. Känner du inte att du bara vill vara hemma hos de små när du varit borta? Jag förstår inte riktigt hur du orkar. Jag är en riktig hemmagris!

  Svara
 • Klart jag vill vara hemma med barnen men det betalar inte räkningarna 🙂 Och ibland vill jag konstigt nog faktiskt vara vän och fru utan barn. Barnen kan ju också behöva egentid och mys med sin pappa ❤️

  Svara
 • Har inte läst här på ett tag men kikar in så smått ibland…
  Ja jisses vad du verkar vara bortrest ofta från familjen. Jag skulle varken vilja eller orka. Vad jobbar du med mer än bloggen? Personligen vill jag vara med mina barn när jag är ledig. Mestadels… 😉
  Och nej, gott folk. Jag är inte avundsjuk. Det är kommentaren som brukar dyka upp av ngr läsare när man undrar ngt här och inte samtycker i allt 🙂

  Svara
 • Är inte alls ofta borta från min familj. Väldigt sällan faktiskt men nu har det varit mycket resande både med och utan barn. Jag driver eget företag vilket innebär mycket jobb men också mycket mer tid med familjen. Jag jobbar ofta hemifrån och kan vissa dagar välja att jobba när de lagt sig och ha dem hemma från förskolan och bara umgås. Är ett hemmatroll och älskar att vara hemma med familjen men jag tycker också in att vara iväg ibland. De fyra dagarna förra veckan behövde jag för att ladda batterierna och bli en pigg och glad mamma. Sedan betalar sig inte räkningarna genom att jag bara är hemma med barnen. Driver Femme.se där jag själv bloggar, är agent för holländska barnvagnsmärket JOOLZ i Sverige, skriver en bok och ska lansera en klädkollektion. Kram!

  Svara
 • Ni ser ut att ha haft en väldigt kul kväll 🙂

  Svara
 • För man brukar väl även bjuda sina vänners respektive på sina fester?? I alla fall i våra kretsar. Ninas Tony var ju där…

  Svara
 • Så klart att han var bjuden! Men han låg hemma och var dålig. Inte så kul att gå på fest och springa på toaletten. Ibland orkar jag och vill inte skriva och förklara allt i bloggen. Det borde folk förstå. De gör det i alla fall i våra kretsar.

  Svara
 • Hannah, detta är din blogg och det är Du, och bara Du, som bestämmer vad som skrivs här. Det vet jag, men som jag skrev i min första kommentar blev jag förbryllad hur Du uttryckte dig (jag var bjuden). Jag läser dagligen din blogg (och uppskattar den jättemycket, speciellt din ärlighet) men kommenterar typ aldrig, den här gången gjorde jag det för att jag undrade och var nyfiken. Det ska inte hända igen, jag ber om ursäkt om jag uttryckt mig dumt. Jag vet hur du månar om din familj och hur sammansvetsade Ni är, det var ju oxå en anledning till att jag blev nyfiken när du uttryckte dig så. Än en gång, jag ber om ursäkt.

  Svara
 • Du behöver absolut inte be om ursäkt. Klart du får undra 🙂 Blir bara ledsen när någon tror att det skulle vara något fel när jag inte skriver helt korrekt. Orkade inte förklara bara att Peter var sjuk men att vi båda var bjudna etc. Skrev bara lite kort för. Är glad att du kommenterar när du aldrig brukar göra det 🙂 Gör det gärna igen. Stor kram ❤️

  Svara