Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:38 | juli 1, 2014

Sommarlov och regn

Hej min vän. Tack för alla uppmuntrande ord ❤️
Tisdagen har inte bjudit på särskilt trevligt väder. Just nu öser regnet ner. Inte så kul för barnen när de har sommarlov. Inte så kul för någon. Vi vill väl alla ha sol och sköna sommardagar med bad. Men men, så är det. Det blir många inneaktiviteter som pyssel, film, lek och idag bio- och shoppingdag i Kista. Jag, Liv, Vida, min vän Camilla och hennes dotter Emilia for dit.

20140701-164717-60437902.jpg
Vad har du för dig?
All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Sommarlov och regn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej vännen!
  Så himla tråkigt med regn.. Just nu har vi sol här i Bjuv, men det växlar mellan mörka moln och kyla till sol och värme.. Fattar ingenting!! Haha 🙂
  Idag har jag varit på möte hos min jobbcoach, lagat middag och städat åt min pappa. Sen har jag pratat lite med Isabel om invigningen av tennisveckan i Båstad som börjar nu på söndag. Vi funderar på åka dit en runda om vädret tillåter 🙂 ska ni också dit i år? 🙂
  Ha en fortsatt trevlig dag.
  Kram ❤️

  Svara
 • Här i Skåne har vi nu haft 2 dagar med fint väder o härligt.
  Jag ska ju ha ett kafferep här hemma i trädgården på fredag, med 18 st ”tjejer”. Alla ska ha en sorts kaka med o bjuda på och jag har tårta mm. Kaffe i fina inköpa på loppis kaffekoppar , med kaffegök. Massa goda kakor, spela krocket , tipsrunda o allsång.
  Alla ska bära huvudbonad då dom kommer. Ska bli kul, men nu har jag en del att fixa..
  Hoppas att ni också får njuta av lite sol. kram

  Svara
 • Här har faktiskt varit sol idag, en hel dag på… Ja jag vet inte hur länge! Jag va hos min kusin och hälsade på, det slutade med att gossen på 4 år krockade med en farbror på 82år där bägge cyklade… Så vi gick in till vårdcentralen och plåstra om farbrorn.
  Kram

  Svara
 • Låter ändå som en bra dag, själv fick jag sitta inne med mina två små sötnosar som är sååå energiska, inte det lättaste att hålla dom här hemma en hel dag utan tjaffs och bråk. Måste verkligen ta körkort!!!
  Men något bra jag har gjort idag i alla fall är att jag startade en insamling för att ge vård till 8 barn i Bolivia. Inte så dålig dag ändå! Dock väntar och hoppas jag på att människor nu ska visa mig att det inte bara är snygga tröjan på HM som är värd några hundralappar eller den senaste mascaran som Lancome lancerat som betyder något.. jag har hopp och tro om att människor ska vilja hjälpa till lite med barnen runt om i världen också.. sen kan man gott shoppa vidare. =)
  Tack för all inspiration du ger med dina arbeten och ändå lever ett gott liv, den balansen gillar jag.
  Ha en trevlig kväll.
  Kram fina du

  Svara
 • Vackraste Hannah!
  Jag har precis läst intervjun i Mama och vill bara säga att jag är en av många som inte förknippar dig med utvik och en mamma med många olika fäder. Jag tänker på dig som en vänlig och vacker människa (själ) som verkar vara en fin mamma och besitter erfarenheter som många av oss saknar! Jag älskar att läsa dina varma ord i bloggen. Det var din blogg som inspirerade mig att blogga för att jag förstod att man kan göra det på ett trevligt sätt. Min blogg dog snabbt för mitt jobb som lärare tar så sjukt mkt tid, hur som helst: Sträck på dig! Vi är många som tycker om din värme och kärlek!!!
  Jag skäms verkligen när jag läser om kvinnan som kommenterade elakheter på din sons instagram!
  Många kramar

  Svara