Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:44 | juli 2, 2014

Fin och fräsch hy med lermask

Hej igen. Nu är vi hemma igen. Har mutat barnen med lite glass och kakor. De har lovat att leka lugnt så jag kan skriva till dig 🙂
Jo, imorse när jag satt och jobbade så var det bra att ingen såg mig. Hade nämligen en svart mask i ansiktet.
Har läst mycket om denna mask och nu fick jag äntligen prova den.
The Incredible Face mask.

Det är en peel off mud mask som ska rengöra huden på djupet och föryngra den då den tar bort döda hudceller och partiklar som täpper till porerna och därmed skapar förutsättningar för akne, pormaskar och dålig hy.
Jag lider både av hudsjukdomen Perioral Dermatit och fet hy. Jag har sällan finnar och pormaskar men så klart får jag också det ibland. Särskilt vid PMS. Då åker den här masken fram igen 🙂

Leran kan appliceras med hjälp av pensel eller fingrarna. Jag använde båda.


Jag tvättade ansiktet med varmt vatten innan jag applicerade den. Sedan satt jag med den i 45 minuter. Liv skrämde Vida och sa att mamma hade blivit ett monster 🙂
Det bästa var att ta bort den. Älskade känslan att dra av hela masken. Den torkade och blev som gummi. Samtidigt som huden blev fri från döda hudceller och smuts så fick jag mig en minivaxning. Mina störiga moppefjun följde också med och det gillade jag.

Titt ut!


Jag har väntat hela dagen för att ta en efterbild. Ville se om masken hjälpte mot min feta hy. Jag blir alltid fet och äcklig i ansiktet. Har ofta med min en liten puderdosa för att trolla bort de glasiga partierna, särskilt i T-zonen).

Har inte behövt använda mitt puder idag. Är mycket nöjd och glad!


Vill du också prova den The Incredible Face Mask från MayBeauty? Nu får du 30% rabatt, om du uppger koden Hannah30, på ett testpaket med fem masker, pensel och hudguide (en guide med tips och råd på hur du håller din hy fräsch. Både med hjälp av masken och kosten). Den kostar vanligtvis 249 kr men nu kan du få den för 173 kr.
HÄR! kan du beställa ditt testpaket. Glöm ej uppge koden Hannah30.
Kram ❤

I samarbete med MAYBEAUTY 

 
 
 
 


18 kommentarer18 kommentarer om “Fin och fräsch hy med lermask”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhh va kul att du också har börjat använda den. Det har jag gjort länge och den är alldeles fantastisk 🙂
  Gillar också att man blir ren och att den tar bort störande fjun som min foundation annars fastnar i. Tack för en bra blogg!!!

  Svara
 • Åååh, detta måste jag testa!
  Du är så vacker Hannah!
  Tack för att du är så himla bra.
  Kram ❤️

  Svara
 • Hej Hannah! Jag lider också av perioral dermatit (fick diagnosen för 2 veckor sedan, efter månader av kamp). Undrar om du har några tips som du följer för att undvika utslagen? Skulle vara fantastiskt tt få lite råd. Jag beställde ansiktsmasken på 3 sekunder, hoppas på bra resultat! Tack!

  Svara
 • Åh nej! Stackare. Jag har själv googlat, frågat läkare och andra som har det men vet inget man kan göra för att undvika utslagen. Allt kan ju få den att blossa ut. Kyla, värme, sol, stress mm. Mitt bryter ut ordentligt ca två ggr om året och då får jag heracillin mot det. Avskyr denna sjukdom. Vidriga vätskeutslag. Det enda jag vet är att man ALDRIG får använda kortison. Innan jag visste vad jag hade så använde jag kortisonkräm och det blev hundra gånger värre. Fruktansvärt! Hoppas du inte lider för mycket. Stor kram ❤️

  Svara
 • Åh jag har också provat den! Så härlig, dock kunde inte jag få bort min så enkelt som du med din, haha, men ändå, super skön.
  Tack för koden, kunde klicka hem några till nu. =)
  Trevlig kväll

  Svara
 • Hej, har lite tips för att få bukt med periodal dermatit… Vägrar att ta den kräm läkaren skriver ut och penicillin. Hade under en lång period, säker 6 månader under förra året och vet inte vad som gjorde vad men provade att äta Efamol jätte nattljus olja i kur (3 om dagen) och har nu en normal dos på 1 om dagen, kommer aldrig sluta med att äta dessa. Fick även akupunktur för utslagen samt började på Exuviance AHA behandlingar i kur. .. Allt på en gång då jag hade panik! Som sagt kan inte säga vad som tog bort det men det gick över ganska fort och min hud mår bättre än någonsin!!! Jag hade börjat med Efamol i alla fall för dessa är bra för alla med hudproblem och AHA penslingen är till för problem hy, läs om det.. Lycka till,

  Svara
 • Tack snälla! Kram

  Svara
 • Hej Hanna! Minns att du för länge sen hade pigmentfläckar i ansiktet? Du verkar ha fått bukt med dem och jag undrar om du har nå tips? 🙂 hela pannan full tyvärr:( tack!

  Svara
 • Hej Lina, dem glömmer jag aldrig! Fy vilka fläckar jag har haft genom åren. Men jag har förstått att det är hormonellt pga graviditeterna. Mina svarta mustasch är helt borta och fläckarna i pannan blir inte alls lika hemska längre. De har försvunnit av sig själv. Tror inga krämer hjälper men får jag det igen så tänker jag göra laser. Har läst om det och tror det är det enda som funkar. Hoppas de försvinner på dig också! Stor kram ❤️

  Svara
 • I hela inlägget tänkte jag ”hoppas du skriver vart jag kan hitta masken” och det gjorde du 😀 Så den ska jag klicka hem!!!!! Tack!

  Svara
 • Å denna mask måste jag nog beställa och prova! Den lät ju väldigt bra, och min katastrofala hy skulle kanske må gott 🙂
  Kram

  Svara
 • Tack Hannah! Den ska jag köpa o testa på min 14 årige son.
  Han har börjat få lite tonårsacne i fet hy.
  Men gör den ont att ta bort? Den drar ju med sig fjun..så
  Att jag kan varna sonen som verkligen har moppe mustasch nu Haha!
  Synd att jag har torr hy o aldrig acne för annars hade den kanske
  Varit nåt för mig oxå. Tack för en fin blogg o ha en bra dag

  Svara
 • Så skön känsla efteråt, jag gillar också ansiktsmasker och speciellt de man kan dra av när det är klart 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! Jag har inte din hudsjukdom, men andra hudproblem- atopisk hud och får lätt sprickor osv. Precis som Malin tipsade om ovan så använder jag Emfamol. Det är det enda som hjälper på mig, får direkt sprickor i huden annars. Tycker verkligen du ska testa det, och ha tålamod. Så bra för huden. annars är jag tveksam till tillkskott som bara lovar och lovar, men efamol har iag ätit i mer än tio år och klarar mig inte utan. Hoppas det hjälper och vad skönt att höra att du Malin, fått lindring! Lycka till , Hannah.

  Svara
 • Klickat hem och ska prova på semestern. Även tonårsbarnbarnet kanske vågar testa.

  Svara
 • Tack för ditt svar!:) har provat laser men de funkar icke! Får leva med dom helt enkelt 🙂 ha det gott!

  Svara
 • Åh detta måste jag verkligen testa, har så mycket pormaskar och tycker det är så fult!!
  Tack för en superbra blogg, du ger alltid så mycket bra tips och gör en på så bra humör med ditt skrivande!
  Tack för att du är så fantastiskt bra, bästa förebilden!
  Och du är ju så otroligt vacker!
  Puss & kram , massor med kärlek till dig! <3

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för erbjudandet! Har klickat hem den och kommer att testa så fort jag får den. Har inte direkt någon problemhud, lite ackne ibland men det ska ändå bli kul att se vilket resultat det blir.
  Tack för en härlig blogg och för att du delar med dig. Kram!

  Svara