Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:44 | juli 2, 2014

Härlig morgon

God onsdag min vän. Allt väl?
Barnen sov länge idag så jag passade på att smyga upp, göra mig en kopp kaffe och jobba i lugn och ro. En härlig morgon.

20140702-105141-39101198.jpg
Idag ser det ut att bli riktigt sommarväder. Tänkte sticka in till stan, lite senare, med barnen och strosa runt, äta glass och kanske ta e tur till Skansen.
Kram ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Härlig morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va härligt det lät!! Både att ha en egen lugn frukost och att sedan få mysa med barnen. Ha en bra dag!!!

  Svara
 • Här kom det lite åska på morgonen sen såg solen ut att vilja komma men nu störtregnar det och åskar….igen! Jag ska ta tag i bebisrummet och sortera upp alla papper så vi kan börja göra ordning där inne snart…
  Kram

  Svara
 • Åh vilken skön start på dagen! Själv har man fått springa ut och in (upp och ner tre trappor dessutom) med en ”magsjuk” hundvalp från inatt och hela morgonen, så det blev allt annat än en lugn start för min del den här dagen 🙂
  Hoppas ni får en fin dag på hemmafronten och i stan <3
  Kram kram

  Svara
 • Vad skönt det lät med en lugn morgon!Här har det också varit lugnt och skönt. Men idag är det ingen fin sommardag som det var igår..dock så är det varmt ändå! Regnet kommer nog snart 🙂 ha en bra dag!
  Kramar till dig!

  Svara
 • Vad härligt det låter att bara svänga förbi Skansen sådär spontant, jag är en sån där jobbig människa som ska hålla på att planera allt i minsta detalj.. haha.

  Svara
 • Förresten…. vad spännande … vad jobbar du på…. Smycken?!?! =D

  Svara
 • Hej! snälla fina Hannah kan inte du gå in och läsa om en förening som heter DogRescue på facebook. de gör ett fantatiskt jobb och hjälper hundar/hästar som blir misshandlade de har precis räddat en häst med föl och håller på att samla in pengar så de kan bygga en skyddad hage och vetrinärskostnad.
  Gå in och läs de olika historierna jag grät och blev samtidigt så glad att det finns goda människor. Snälla om du tycker de verkar bra kan du inte länka, alla pengar som skänks redovisas öppet vad de går till jag skänkte min månadspeng på 200 kr hälsningar Linnea 13 år om du uppmärksammar det här på din blogg kan fle djur få hjälp, snälla!

  Svara