Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:02 | juli 8, 2014

Hej då Goodbye auf wiedersehen

Hej vacker. Hoppas att allt är väl med dig.
Vi njuter av semester och lugna dagar med vänner i Båstad.
Vad har du för dig?
Vi är på väg till Torekov för att fånga krabbor och ha krabbrace. Barnen älskar det och jag tycker det är lika kul som dem att ligga på bryggan och vänta på napp. Förra året gjorde jag det med min Nina och hennes familj. Mysiga minnen.
Nina ska nu sluta blogga på FEMME och starta en egen sida. Spännande och kul.

20140708-111037-40237480.jpg
Lycka till min vän!
Stor kram ❤️


1 kommentarerEn kommentar om “Hej då Goodbye auf wiedersehen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej!
    Jag jobbar denna och en vecka till sen är det semester. Det är varmt på sjukhuset där jag jobbar, men jag får iallafall gå hem när mitt arbetspass är slut, det får ju inte de sjuka. Följer din blogg dagligen, det är så kul att se bilder på dina söta flickor. Ha det riktigt skönt! Kram från varma Skåne!

    Svara