Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:32 | juli 14, 2014

Goda grannar

Har du en fin dag?
Vi har det fint här hemma. Har haft en underbar vecka i Båstad med underbara vänner men det är också skönt att komma hem. Få tillbaka lite rutiner och bättre kostvanor 🙂
Pojkarna kom hem idag. Båda har varit iväg på läger på olika håll. Mysigt att familjen är samlad igen. Just nu ligger jag, Vida och William bland kuddar och täcken på en stor madrass och tittar på Scooby Doo.
I veckan har jag två kalas att planera och fixa inför. Både William och Vida fyller år. William blir tonåring och Vida fyller 2 år. Hade inte jag blivit igångsatt med Vida, pga att jag mådde dåligt, så hade hon garanterat fötts på samma dag som William. Tänk att William och min systers Lance är födda på samma dag (21 juli) och även min Mio och hennes Tristan samt Charlie är födda på samma dag (5 november). William är även född på samma klockslag som Maggans stora Isak. Häftigt va?
Idag fick jag tillbaka en resväska som min granne Rosie lånat.

20140714-173922-63562226.jpg
Kolla vad som låg i. Nu är det jag som tackar. Hon får gärna låna den fler gånger 🙂

20140714-174015-63615270.jpg
Fräscha färger.
Kärlek ❤️


1 kommentarerEn kommentar om “Goda grannar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Oj! När sånt händer så tänker jag alltid att det är bestämt att det ska bli så! =) Min son William fyller 3 år den 21 juli! 🙂

    Svara