Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:16 | juli 15, 2014

Klaustrofobi

God tisdag vacker. Hoppas att du är vid gott mod.
Jag har precis dukat fram frukost och vi ska äta tillsammans med familjen. Det gäller bara att få liv i mina stora killar. De hade nog kunnat sova hela dagen om de fick 🙂
Om en stund ska jag iväg på röntgen med magnetkamera. Usch, har haft ångest hela natten över att behöva åka in i det där trånga röret och ligga där i nästan en timme. En obehaglig känsla av panik är hela tiden på väg att skölja över mig. När jag gjorde denna undersökning efter min förlossning med Vida (för att se hur pass stor min skada efter epiduralen var) så blundade jag hela tiden. Så egentligen vet jag inte ens hur det ser ut men jag vet att om jag ser hur trångt jag ligger så vill jag uuuut.
Kommer blunda hela tiden idag också och rabbla Psalm 23, Herren är min herde. Den ger mig trygghet.

20140715-112253-40973702.jpg
Har haft problem med min rygg i flera år och efter Vidas förlossning har det bara blivit värre.
Håll tummarna för mig är du snäll 🙂
All Kärlek ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Klaustrofobi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag fick också problem med ryggen efter graviditet nr 2 och för mig hjälpte det att gå till en kiropraktor. Jag var dit två gånger och nu har det snart gått fem månader då jag inte haft ont alls! Han jag var till hette Falks Kiropraktik, superduktig!
  Lycka till på magnetröntgen, det kommer att gå jättebra! Kram och tack för en superblogg:-)

  Svara
 • Skönt att du blivit bra! Tack för tips. Jag har dock försökt mig på både sjukgymnastik och kiropraktor men inget har hjälp dessvärre. Kram ❤️

  Svara
 • hej ,sluta med högklackat!! hjälpte för mig , tråkigt men sant…..

  Svara
 • Använder väldigt sällan högklackat. Bara vid fest 🙂

  Svara
 • Ja, jag får verkligen panik i denna apparat, men tur att den finns..
  Jag brukar be om lugnande innan.
  Det går relativt fort ur kroppen sen o man känner sig inte så groggy.
  Hoppas det går bra <3

  Svara
 • Hej!har samma Panik,men fick remiss till Sabbatsberg Sjukhus

  Svara
 • Hoppas det går bra. Jag gjorde en magnetröntgen för att kolla efter hjärntumör. Klämma fast huvudet o in i röret. Vet inte idag hur jag fixade det men måste man så går det antar jag. Håller alla tummar och tår.
  //annaerika
  Nä ingen tumör hade jag. Har ingen hörsel på ett öra o tumör kunde vara en orsak. Kollades även för borrelia… Till slut hittade de ingen orsak utan hörselskadan o tinnitusen bara kom.. Va rädd om hörseln!

  Svara
 • Tänker på dig….. Kram ❤

  Svara
 • Hej hannah du är en jätte fin människa ända upp i benmärget
  Allt kommer gå jätte bra!! Du har Herren där uppe med dig hela tiden
  Vart du än är ! Så fint att du är han trogen

  Svara
 • Hej hannah du är en jätte fin människa ända upp i benmärget
  Allt kommer gå jätte bra!! Du har Herren där uppe med dig hela tiden
  Vart du än är ! Så fint att du är han trogen

  Svara
 • Åh de där är verkligen ingen kul upplevelse! Genomgick själv en MR 2013 ca 10 mån efter förlossningen med min dotter och pga ryggproblem. Konstaterades disckbråk samt diskkompression.. Testade både sjukgymnastik och smärtstillande men det som hjälpte mig var styrketräning tillsammans med en PT. Har kört det nu i ett år och mår otroligt mycket bättre 🙂 Från att inte kunnat bära min dotter och ha ständig värk så kan jag nu springa en halvmara! Vill du veta mer så hör gärna av dig 🙂 Lycka till med allt nu <3
  Kramar

  Svara
 • Jag har oxå problem med min ländrygg, bäcken och ischias, just nu krampar muskeln kring ischiasnerven rejält när jag reser mig från sittande till stående och ska börja gå, var har du ont? Kram annsofi

  Svara