Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:39 | juli 17, 2014

Festdag

God kväll min vän. Hoppas att du har haft en fin dag.
Vi har haft en riktig fest dag här hemma. William som snart fyller 13 år har firats av oss, mig, Peter, Mio, Liv och Vida. Williams bästa vän Ossian kom också över till oss. Man har tydligen inte kalas när man blir tonåring så när han kommer hem ska han och några kompisar gå på bio eller Grönan istället för kalas.
Men han kommer inte undan mitt och familjens firande 🙂

Han blev så klart väckt med sång och serverad tårta på sängen. Pannkakstårtan som han önskade sig.
Grädde, jordgubbar och nutella.


Min MiniMoj.Nya tishan var en succé och åkte på direkt.


Kolla Vida 🙂


Efter att ha grillat och ätit middag ute i solen var det dags för ännu lite mer tårta, sång och paket.Min stora pojke som för mig alltid kommer vara min lilla pojke. Min älskade William. Tackar Gud för dig varje dag!
Kram ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “Festdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken fantastisk dag ni har haft,underbart söta barn du har.Ha en fortsatt mysig kväll.kram

  Svara
 • Suppergrattis till både William o Vida! Hoppas de varit nöjda med sina dagar/kalas. Är så roligt att följa dig o din familj, tänk att William redan fyller 13. Började läsa din blogg redan långt före Liv föddes. Och plötsligt e dina barn (och mitt med ;-)) så stora, tiden går då för fort. Kram

  Svara
 • VIlka kalasdagar ni har!! Så underbart!! Grattis till både Vida o William!Men åhh vad jag blev sugen på pannkakstårta, lät ju väldigt smarrigt 🙂
  Ha en fortsatt skön sommar, tack för att du delar med dig! Kram

  Svara
 • så fint, så vackra hela familjen. Min lilla plutt fyllde 3 år idag. =)

  Svara
 • Vilka fina barn ni har <3
  Superfin t-shirt, märke? Inköpt?
  Kram

  Svara
 • ..menade Williams födelsedagspresent 😉

  Svara
 • Grattis till fina William. Stora killen 🙂 /Caroline

  Svara
 • Härligt att du skriver om din tro , att du tackar Gud för sina barn! Har en liknande kristen bakgrund som du och fast jag inte är så aktiv i kyrkan finns min tro kvar! Tackar oxå för mina 3 fina pojkar. Kul att läsa din blogg.

  Svara