Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:58 | juli 26, 2014

Stranden

God morgon min vän. Jag och Vida är uppe och har ätit frukost tillsammans. Liv och Peter sover fortfarande.
Vida var så trött efter en heldag på stranden så hon somnade redan kl 19 igår. Vanligtvis, om hon inte sover middag, somnar hon runt kl 20, 21 och kan sova till efter 10 på morgonen.
Älskar att barnen ärvt min förkärlek till sovmorgnar 🙂
Vi sov ju över hos min barndomsvän Jessica i torsdags och hela dagen igår hängde vi på stranden i Lillsjön. Jag avskyr att släpa med barn, matsäck, strandleksaker, filtar och allt annat man behöver för att trängas på en strand, bada i en grumlig sjö och gå på bajamaja. Jag kan tycka att det är jobbigt när det är mycket folk. Min släng av torgskräck kanske 🙂
Men det var trevligt igår trots allt.
Barnen gillade det i alla fall.

20140726-085747-32267158.jpg 20140726-085756-32276687.jpg

20140726-090034-32434179.jpg
Svea och Liv flydde solen och satte sig i UV-tältet vi hade med oss.

20140726-090150-32510189.jpg

20140726-090150-32510616.jpg
Idag har vi ännu en härlig och varm dag framför oss. Vad ska du göra?
Kramar ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Stranden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Då har du samma ”strandskräck” som jag! Min förvärrades när Emil var liten och vi var på en strand med massor av folk. Vi tittade efter småfisk. Dock missförstod han vad vi tittade efter och högg tag i något som kom flytande och sa ”pick”. Det var ingen fisk utan en bajsklutt! Blääää! Jag packade pick och pack och for hem med barnen och skrubbade oss i duschen läääänge!
  Idag ska vi vara hemma. Maja ska ha poolparty för gamla klasskompisarna! Hon börjar 7an till hösten och ska byta skola och börja i musikklass (på skolan jag jobbar på :)). Så nu ska jag fara till affären och köpa lite gott till deras ”drinkar”.
  Ha en fin dag!!
  Kram!!
  PS. Är jättenyfiken på ditt nya projekt du berättade om igår! 🙂 Verkar som en toppenidé!

  Svara
 • Vi har sån tur så mina föräldrar bor vid en strand i närheten av oss. Så när vi vill fika, äta, duscha av oss eller gå på toa så går vi bara upp till dem. Väldigt lyxigt!
  I dag ska jag packa med barnen favoritmatsäck – Pasta- och köttbullsallad http://mat-ro.blogspot.se/2013/05/pastasallad-med-dressing-i-solen.html
  //Sara

  Svara
 • Godförmiddag!
  Jag gillar inte heller att vara på stranden och trängas.
  Som tur är har vi egen brygga och en härlig sjö där vi kan bada 🙂
  Idag blir det att vara inne med Elsa 8 månader och leka.
  Är alldeles för varmt för henne och för mig att vara ute.
  Ha en finfin dag! Och tack för du delar med dig.
  Kram Jossan

  Svara
 • Mysigt det ser ut. Jag brukar göra det lätt för mig å bara ta med vatten och en påse kanel-gifflar:). Fast jag får bara med mig lilltjejen, wilma gillar inte grumliga sjöar och tror det ska va både blodiglar och ormar, så henne får jag aldrig med mig:-). Jag har en liten bloggpaus:) hjälper Johan å hans kompis med loppiset i vikingahallen, med inträde å cafe å så,lite kul faktiskt, det kom lite folk ändå tack å lov trots att det e strandväder. Hoppas det regnar imorgon så det blir ännu fler;-). Känner mig väldigt snäll som offrar mina 2 sista semester dagar:-). Ha en super mysig eftermiddag å kväll. Puss å kram <3

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ska förbi Sigtuna innan Arlanda och undrar om du har något trevligt restaurangtips?
  Hälsningar
  Ina.

  Svara
 • I Sigtuna skulle jag rekommendera 32 Rum och Kök och Båthuset. Våfflan är också mysigt men mer för att äta glass, ta ett glas vin och spana på folk. Kram

  Svara
 • Har också lite problem med de större folksamlingarna och älskar känslan av att ha havet bara genom skogen. Här badar vi vid badbryggan och kissar i skogen. När man tar apostlahästarna eller cykeln så blir det ju inte så meckigt. Handduken runt nacken eller på pakethållaren. Dricka i cykelkorgen. Det är ungefär så meckigt som funkar bäst för mig. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/07/26/sicken-go-lordag/

  Svara
 • Lillsjön är vår favorit strandplats, jätte mysigt där och aldrig så fullspäckat med folk 🙂 såg ut som att ni hade en fin dag. Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vart är den fina leopardfilten som du sitter på?

  Svara
 • Vart är den IFRÅN skulle det såklart stå 🙂

  Svara