Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:01 | juli 31, 2014

Mot landet

Lite sena, som alltid, sitter vi nu i bilen på väg mot våra vänner.

20140731-121104-43864127.jpg
Kram ❤️
PS. Du missar väl inte sista dagen av den grymma rean hos KidsBrandStore?!


1 kommentarerEn kommentar om “Mot landet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kommer ihåg att du skrev något om att du hade lite problem hy ibland, på vilket sätt och vart då? Ser inte något alls. Jag har alltid haft felfri hy hela mitt liv, kom upp i mina 35 år och plötsligt har jag Acne problem!??! Sjukt i min värld och väldigt förödande för mig som inte är van vid det, ställer in träffar med bekanta, vänner och släkt för att jag inte vill synas ute med min hy. Vill inte simma och bada för att inte smink ska försvinna, vill inte vakna bredvid min man för att inte han ska behöva se hur äckligt det ser ut, för mycket, för han har ju självklart sett mig etc…..
    Vet att du skrev något om att du provat krämer eller något (kommer verkligen inte ihåg vad det var) som funkade bra för dig. Vad är det för problem du har? Och vad är det du använder?
    Tacksam för svar.
    Kram vackra du. Du är verkligen overkligt vacker kvinna! =)

    Svara