Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:47 | augusti 4, 2014

Storhandlat

Idag blev det storhandling inför veckan. Skönt att fylla kyl och frys och slippa fara till affären med alla barnen.

20140804-155338-57218094.jpg
Ikväll står det tacos på middagsmenyn.

20140804-155615-57375684.jpg
Nu är det bad och bus som gäller.
All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Storhandlat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du borde faktiskt handla ekologiskt! Skäms!

  Svara
 • Blir faktiskt förvånad och besviken på att du inte handlar en endaste vara ekologisk.

  Svara
 • Får väl skylla på att det var Peter som handlade 🙂 Brukar ALLTID tänka på att handla ekologiskt. Inte bara men jag försöker.

  Svara
 • Jag tycker det är mer märkligt att man zoomar bilden och tittar noggrant på vad de har handlat. Vissa har verkligen misstänksamhet glasögonen ständigt på! Jag försöker handla ekologiskt ibland, men tyvärr är prisskillnaderna såstora ibland att det tyvärr inte alltid blir så…

  Svara
 • Ha ha! Eller hur? Kram

  Svara
 • Om man generellt handlar ekologisk mat så ser man det utan att behöva zooma in det minsta. Prisskillnads diskussionen håller föga;jag är student och småbarnsförälder men köper mer eller mindre allt ekologiskt men slänger knappt något. Det är det du borde fundera över om du anser att det är för dyrt. Mat har aldrig varit billigare än vad den är nu.

  Svara
 • Jag är en annan Ingrid än den nedan och jag måste faktiskt få säga FY FASEN FÖR ER som lägger sig i, klagar, och anser er ha rätt att vilja bestämma vad en annan människa ska handla för mat. Sen kan man tycka som man vill, men man har banne mig ingen rätt att pekpinna och så gott som skälla ut Hannah för vad hon köper, det är väl hennes ensak. Så ILLA ni bär er åt. FYYY

  Svara