Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:30 | augusti 11, 2014

I vått och torrt

God måndag min vän. Idag kan jag inte annat än att hålla med om det här 🙂

20140811-133120-48680109.jpg
Regnet öser ner och jag har vaknat med magont och huvudvärk. Ligger hopkurad likt en boll på soffan med flickorna. De kollar på film och pojkarna sitter på Mios rum och spelar på sina datorer. Lite skönt ändå att det regnar så jag slipper ha dåligt samvete över att jag inte orkar hitta på något.
Glädjs i alla fall över Liv och Vidas nya gummistövlar om vi måste gå ut.

20140811-133432-48872308.jpg
Faster och farmor köpte dem på rea. Halva priset!

20140811-133555-48955848.jpg
Nu kan vi matcha varandra i regnet. Vi har ju likadana rosa Converse också. I vått och torrt.
William och Mio går nog hellre dyblöta om fötterna än att sätta på sig ett par gummistövlar. Förstår mig inte på hur vissa saker kan vara så fruktansvärt piiiinsamma. Typ gummistövlar eller jag 🙂
Är allt väl med dig?
Stor kram ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “I vått och torrt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Go´måndag Hannah! Här hänger regnet i luften. Krya på dig kram!

  Svara
 • Åh vad fina stövlar, vill också ha men upplever dom väldigt tighta runt vaderna, man måste va en sticka typ, för att komma in i dom, hihi. Menar självklart inte att DU är det på nått sätt, syftar på att jag inte är enormt stor men kommer inte in i dom…..
  Ja barn tycker mycket är pinsamt, jag kommer faktiskt ihåg att jag var likadant, gummistövlar, knäppta jackor, mössor, var ju jättepinsamma. =)

  Svara
 • Älskar Hunter stövlarna 🙂 har själv ett par och jag lever i dom så fort det är lite regn ute haha 🙂
  Och det är jättegulligt att både Liv och Vida har likadana som dig, verkligen såååå gulligt 😀
  Det mesta är väl med mig, men livet är verkligen tufft nu.. Sämre kontakt med båda föräldrarna och en väldigt nära familjemedlem som har fått cancer och vänner runt omkring mig som inte heller mår speciellt bra.. När allt sånt kommer på en och samma gång känner man verkligen hur tufft livet är och ibland kan man känna sig värdelös.
  Jag vet inte varför, men jag sätter mina vänner före mig själv.. Kanske därför jag mår som jag gör just nu..
  Ha en fortsatt bra dag finaste Hannah.
  Kram ❤️

  Svara
 • Jag har ett par grabbar som inte heller vill sätta på sig gummistövlar. Jag har köpt coola Gore Tex gympaskor som de använder istället. Funkar riktigt bra eftersom de inte längre går eller hoppar i vattenpölar.

  Svara
 • Ont i huvudet och ont i magen har jag också haft i fem dagar. Det verkar som att vi har drabbats av samma baciller. Det är så jobbigt med huvudvärk. Det känns som en lättnad att det släppt. Nu är man den vanliga glada typen igen och inte grinig av hängighet.

  Svara
 • Efter att ha ägt hunters i några år har jag hittat en ny favorit, spana in Navyboots chelsea gummistövel på deras hemsida. har både den blåa och svarta, supersköna!

  Svara
 • Tack för tips ☺️

  Svara