Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:28 | augusti 15, 2014

Samlaren

God kväll min vän. Hoppas att du har en fin fredag.
Förlåt att jag inte hört av mig idag men jag har haft fullt upp hela dagen. Från att vi vaknade till nu har jag sorterat och rensat allt från mitt gamla psykförråd som stått i Vidas rum… och än är det mycket kvar. Som tur var kom min kära mor och hjälpte mig.

20140815-190942-68982250.jpg

20140815-190955-68995698.jpg
Mycket har vi i alla fall sorterat. Fem säckar med barnkläder blev till en säck med barnkläder som jag ska spara. Säkert sex stora säckar med kläder som jag ska sälja på min loppis i höst. Skräp, skräp och åter skräp som jag ska köra till tippen och så flera lådor med saker och kläder som ska till kyrkans second hand.
Det värsta av allt och då menar jag verkligen sjukt vidrigt är allt min julpynt. Riktig ångest. Väntar med att sortera det 🙂
Barnen lekte när vi höll på att sortera.

20140815-191501-69301685.jpg

20140815-191510-69310579.jpg
Vida tog en tupplur i docksängen 🙂
Idag for Peter iväg, med Femme Collection-bussen, tillsammans med några av hans vänner. En av dem fyller 40 år så de ”kidnappade” honom och nu är de iväg över helgen och hittar på roliga saker.

20140815-192129-69689302.jpg
Min Kärlek.
I helgen ska Jessica och hennes flickor bo över. Mysigt!
Vad ska du göra i helgen?
Stor kram ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Samlaren”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är så härligt att ha rensat ut massor av saker man sparat på hög/slängt in i förrådet! Satt idag och tänkte på varför man egentligen sparar vissa saker, böcker som man läst – kommer man verkligen att läsa dem igen när man redan vet slutet? Kläder man hade för många år sedan men som nu sitter lite för tight – när de extra kg försvunnit så är kläderna så omoderna att de skulle platsa på ett museum (eller köpta utomlands och då var det en bra idé men här hemma undrar man bara “Hur tänkte jag där?”). Eller alla de där trasiga sakerna som man sagt man ska laga sen – man inser att det är lättare att köpa nytt än att försöka laga handtaget på favoritmuggen. Sedan har vi alla de där sentimentala sakerna man sparar, minnen från förr som bara ligger och samlar damm – vad ska man ha vissa av dem till egentligen? De ligger ofta i en låda på en hylla inne i klädkammaren och kommer garanterat ligga där tills man flyttar in på “hemmet” och då är man så förvirrad att man fattar ändå inte vad det är i den där lådan. Nä här ska rensas och bara ha kvar det som verkligen används…men känner jag mig själv rätt så kommer det ända dyka upp saker som jag bara inte kan slänga för man vet ju aldrig – kanske jag en dag behöver precis en sån där potatisskalare som ser ut som en potatis?

  Svara
 • Här rensas det också. En vattenläck har tvingat oss att tömma ett förråd och då passar jag på. Inte färdig på långa vägar men gud va skönt det är att sortera bort allt gammalt som man inte använder. Även här va det sjuka mängder med julpynt…..tog tag i mitt i veckan :)))
  Lycka till med ditt projekt 🙂
  Kram
  Annika

  Svara
 • Bilden där Vida krupit ner i docksängen: dör sötdöden!!! SÅ gulligt. Känns ändå lite härligt att fler än jag har ett ”psykförråd”

  Svara
 • Usch jag hade oxå behövt rensa.. mitt förråd i källaren är tokfyllt med grejer. Från golv till tak, inifrån och ut till dörren…
  Nederst, längst in i ena hörnet står mina resväskor som jag behöver om 3 månader.. så innan dess MÅSTE allt ut!

  Svara
 • Härliga bilder på dig och din mamma <3 Att få hjälp med att röja är guld värt tycker jag. Hälsa din fina mamma! Kram

  Svara