Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:16 | augusti 20, 2014

Huvudet i soppan

God kväll min vän. Hoppas du haft en fin dag.
Jag har haft en trevlig dag med bl a ett givande lunchmöte i stan.

20140820-191718-69438168.jpg
Jacka H&M, tisha varuprov från Femme Collection (jag kan inte hålla mig ända till i februari ☺️), jeans H&M och skor LdiR, Styleicon.se.

20140820-191956-69596086.jpg
Nu har hela familjen precis ätit middag tillsammans. En god grönsakssoppa som vi doppade bröd i. Höll dock på att tappa huvudet i soppan. Är så sjukt trött. Trodde jag var helt inne i det här med tidiga morgnar och intensiva dagar 🙂 Men icke! Jag måste sooovaaaa!!! Tänker lägga mig och sova samtidigt som Liv och Vida så jag får igen lite sömn. Har så svårt att somna på kvällarna vanligtvis men ikväll kommer jag somna innan huvudet når kudden.
Glöm inte att det kan vara lite strul här på Femme, mellan klockan 22-23 ikväll, då vi uppdaterar vår server.
All Kärlek ❤️


1 kommentarerEn kommentar om “Huvudet i soppan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Förstår att det är svårt att hålla sig borta från Femme kollektionen, plaggen du har visat hittills är grymt snygga 😉
    Hoppas du får dina extra timmar med sömn inatt 🙂
    Kram kram

    Svara