Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:07 | augusti 21, 2014

Värna om naturen med en JOOLZ Sense

Hej igen min vän. Sitter och planerar inför de kommande mässorna med JOOLZ. Först ut är Babyproffsens mässa nere i Anderstorp 2 och 3 september. Jag och Peter far så klart dit och ställer ut med JOOLZ. Veckan därpå är det dags för Kind und Jugend-mässan i Köln, Tyskland. Ska bli spännande att se alla nyheter från JOOLZ. Särskilt syskon- och tvillingvagnen Geo som kommer lanseras i början på 2015. Ska ta massor av bilder och visa dig 🙂
Den senaste nyheten från JOOLZ Day är Sense. Den finns nu hos de flesta av våra återförsäljare annars kan du beställa den hos Babyproffsen runt om i landet, bl a hos Våra Små i Örebro, Babyhuset i Varberg, Beba Barnbutik i Malmö, Lilla Violin i Jönköping, Bonti i Stockholm eller så mailar du till [email protected] så hjälper vi dig med vilken din närmsta återförsäljare är.
Sense fokuserar på naturen med ekologiska material. Den kompletta och bekväma Joolz Day Sense är medvetet utformad för att ta hand om kropp och själ. Den innefattar alla de viktiga aspekterna som ditt barn behöver: omsorg, lek och sömn. Sense är tillverkad i Eco-vänliga material producerade för att ta hand om barnet och miljön på samma gång.

Sittdelen kan du självklart vända mot dig också.


Handtag i olivgrönt konstläder.


Tre leksaker medföljer i en separat väska som stimulerar den känsliga utvecklingen mellan åldern 0 till 4 år. De uppmuntrar bl a barnets kreativitet genom rollspel.


Det finns terränghjul (fram) att köpa till som underlättar i terräng och snö. Ståbrädan är också en hit. Du kan även fälla ihop vagnen med ståbrädan på. Liv älskar att stå på den och så kan hon och Vida prata med varandra när jag drar runt dem 🙂
Något annat som jag verkligen tycker är bra med JOOLZ är att om du köper en JOOLZ-vagn så planteras ett träd i JOOLZ Birth Forest som hjälper till att motverka skogsavverkning och klimatförändringarna i världen.

Några av våra stjärnor i Sverige som kör runt sina små guldklimpar i en JOOLZ är bl a Josefine Bornebusch, som precis fick en son, Jennie Hammar, Sonja Aldén och Veronica Maggio.
Go JOOLZ!
Stor Kram ❤


9 kommentarer9 kommentarer om “Värna om naturen med en JOOLZ Sense”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar verkligen vår Joolz! Såg den här hos dig innan jag blev gravid och när vi väl skulle köpa vagn jämfördes alla med den. Lätt snyggaste vagnen och så himla skön att köra. Nu är bebis drygt tre månader och väntar med spänning på att få börja använda sitt delen.
  Kram Maria

  Svara
 • Åh, det glädjer mig så att höra! Stor Kram ❤

  Svara
 • Den ser fantastisk ut och låter även så på beskrivningen. Det är snart hög tid för oss att köpa barnvagn till vår kommande lilla bebis, måste bara få provköra en Joolz!! 🙂

  Svara
 • Joolzmodellerna är SÅ snygga! Inte skranglig som jag tycker vissa vagnar ser ut att vara, lite mer ”kompakta” och stabila. Älskar färgerna också! Måste skaffa barn snart!! 😉

  Svara
 • Ser underbar ut! Så nyfiken på vem som vann er fantastiska tävling, kommer det publiceras någonstans och isf ca när? Trevlig helg!!

  Svara
 • Hej Hanna. Läste att ni skulle ner till Anderstorp på mässa i sep. Är det en mässa för allmänheten eller riktar den sig bara till återförsäljare? Sen är jag också otroligt nyfiken på vem den glada vinnare är på en joolz vagn 🙂 Mvh Anna

  Svara
 • Den är bara för återförsäljare, tyvärr. Kram

  Svara
 • Hej har en fråga om Joolz vagnen. Såg att du skrev för längesen att du skulle sälja din Joolz. Att liggdelen inte äns va använd för att din dotter va för stor/lång… Jag är så extremt sugen på en Joolz. Men nu känner jag mig osäker om inte bebisen får plats i liggdelen… Ja menar liggdelen ska väl oftast gå att användas till som är 6 månader? Kram / Lina

  Svara
 • Den är tyvärr såld. Jag använde inte liggdelen till den vagnen för jag hade en annan JOOLZ innan (parrot blue). När jag bytte till den svarta vagnen så var hon så stor att hon skulle sitta i sittdelen. Du kommer inte ångra dig om du köper en JOOLZ 🙂 Kram ❤️

  Svara