Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:04 | september 21, 2014

Farväl

God söndagkväll min vän. Hoppas att du har haft en fin helg.
Det är en tröst att vara här inne. Skönt att få skriva av sig och även veta hur många goda människor det finns. Som Du.
I helgen tog vi farväl av vår älskade Änglapojke Isak. Han fick den vackraste av begravningar. Så fylld av kärlek. Trots sorgen, den smärtsamma saknaden och alla tårar så genomsyrades hela dagen av kärlek. En varm och oändlig kärlek. Bara för Isak.
Med blommor i vitt och blått likt en sommaräng, levande ljus, en vit kista med en bild på Isak med hans snälla ögon som blickade ut över oss, musik och sång som berörde djupt i hjärtat och en kyrka full av vänner och familj som älskade Isak djupt tog vi farväl.
Under minnesstunden tittade vi alla på en film med massor av klipp från Isaks liv. Vi båda grät och skrattade. Mindes hans lyckliga skratt och busiga ögon.
20140921-214614-78374682.jpg
Mio och Charlie tittade på den flera gånger.
Min syster och jag hade gjort så fina begravningsprogram. Vi satt i timmar och band guld- och sammetsband med ett guldhjärta på varje. Isak skulle gillat dem.
20140921-214818-78498348.jpg
20140921-214832-78512580.jpg
Finaste ❤️ Varje morgon tänder jag ett ljus här vid hans bild.
Det känns tomt och fortfarande overkligt. Gör ont och ångesten och sorgen kommer i hårda starka vågor och tar över hela min kropp. Men huset har varit fullt av familj hela helgen. Syster, pappa, svärmor, barn, hela vår stora familj 🙂
Nu är det söndag. Imorgon börjar en ny vecka och vardag. Alla återgår till sina liv. Känns så konstigt. Men vi finns så klart hela tiden för varandra. Särskilt för älskade syster.
Här hemma sover flickorna och jag och pojkarna ska bädda ner oss i soffan och kolla på film.
Var rädd om dig och krama om dina nära extra mycket. Ta vara på varje dag. Var tacksam och ge mycket kärlek. Det ska jag!
All Kärlek ❤️


0 kommentarer