Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:24 | september 29, 2014

Vänskap

Hej min vän. Hoppas att du har haft en fin helg.
Måndag igen och vi har en vecka framför oss med vackert höstväder. I alla fall vad som utlovats på olika vädersajter. Håller tummarna för krispig luft, blå himmel och solen som värmer nästippen.
Satt igår och tänkte på hur en riktig vän egentligen ska vara och vilka som är mina riktiga vänner. En sådan vän som jag kan vara mig själv med, som finns där i med- och motgång, glädje och sorg. Jag har insett den här senaste tiden att jag är välsignad med några riktiga guldkorn. Mina bläckfiskar 🙂

20140929-110508-39908217.jpg
Det finns en knapp handfull som hört av sig i stort sett varje dag nu när det varit som tyngst. De har nästan aldrig fått svar av mig men de har inte gett sig för det. De har velat att jag ska veta att de finns där… hela tiden. De har inte bara ringt och skickat sms till mig utan också till Peter för att se hur jag mår.
Man känner varandras hjärtan.
Ibland, när det kommer till mig själv, har det nästan varit läskigt. Jag kan ha drömt om en vän eller plötsligt känna en stark känsla att jag måste höra av mig. Alla gånger jag känt så har personen behövt stöd, en axel eller bara någon att prata med. Skratta, gråta eller få skrika ut sin frustration. Tyvärr får jag då för mig att det alltid ska hända något när jag drömmer eller känner saker. Är ju en katastroftanke-människa av rang och känner och tänker jobbiga saker varje dag 🙂
Är så tacksam över de fina vänner jag har ❤️ Vänskap. En genuin vänskap, kan vara med en vän, syster, bror, man eller fru. Någon man alltid ska vårda och inte glömma bort att också visa och berätta för den personen hur unik och älskad den är.
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤️


0 kommentarer