Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:19 | oktober 5, 2014

Utsövd

God söndag vacker. Jag har precis kommit tillbaka till rummet efter ha fått en avkopplande massage.

IMG_8554.JPG
Fick uppfriskande dryck och frukt efter massagen.
Hela jag doftar lavendelolja och jag är alldeles mör i kroppen. Så skönt. Har dessutom sovit som en prinsessa och känner mig utsövd och tankad på ny energi och kraft.

IMG_8520.JPG
Så här välbäddad är inte sängen nu 🙂

IMG_8525.JPG
Fönstret står på glänt och frisk luft strömmar in samt ljudet av väldigt glada fåglar. Det kvittras för fullt. Solen skiner och jag och Peter tänkte ta en promenad i slottsparken innan vi far till Sverige och Båstad.
Igår kväll åt vi en fantastiskt god middag. Vi satt länge och pratade innan vi kröp ner i sängen och tittade på film.

IMG_8548.JPG
Har du en fin helg?
All Kärlek ❤️


4 kommentarer



4 kommentarer om “Utsövd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så härligt och mysigt det ser ut! Härligt att känna sig ordentligt utvilad det gör tankarna lite lättare också! <3 Jag har haft en otroligt skön o lugn helg! Dottern har varit hemma ifrån Stockholm den här helgen. Så skönt när hela familjen är samlad! Har lagat god mat o tittat när sonen spelat fotbollsmatch! <3 Nu ska jag ta en hundpromme i höstsolen i Karlstad! Ha en underbar söndag finani! <3 Kramar Petra

    Svara
  • Ååååå va mysigt!! Nu väntar vi ju på förlossning vilken dag som helst men SEN ska jag överraska mannen med hotellnatt och bara vara vi, när vi är mogna för barnvakt. Jag ska verkligen göra ALLT för att denna bebis ska bo hela livet med bägge sina föräldrar❤️
    Här ska vi ta en promenad i solen – kanske kaaanske vi kan få ut bebis 😉
    Kram

    Svara
  • Så mysigt & härligt för er <3 Det är ni väl värda efter allt! Du är lika vacker som vanligt. Hoppas ni får en fortsatt skön & mysig dag!
    Kram Anna

    Svara
  • Det verkar helt underbart!! 🙂

    Svara