Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:58 | oktober 6, 2014

Magisk kväll

God måndag min vän. Hoppas att du här haft en fin helg.
Vi har tagit en sovmorgon innan vi ska bege oss hemåt igen. Måste fara mot Sigtuna i lagom tid till att pojkarna kommer hem från skolan och fotbollsträningen.
Hittade ett så klockrent morgoncitat.

IMG_8616.JPG
Så snart! Men måste väl tillägga så här i efterhand att det inte är riktig på allvar utan lite skämtsamt citat. Men det förstår nog de flesta som gillar kaffe och inte är helt tappade bakom en vagn 🙂
Igår bjöds vi på en magisk kväll uppe på åsen. En himmel som för mig alltid kommer vara en hälsning från evigt älskade Isak ❤️

IMG_8578.JPG IMG_8590.JPG IMG_8586.JPG IMG_8614.JPG IMG_8613.JPG IMG_8601.JPG

IMG_8604.JPG
Önskar dig en bra start på veckan.
Jag har en rolig vecka med mycket jobb att grotta ner mig i. Ska berätta lite härliga nyheter imorgon 🙂
All Kärlek ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Magisk kväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas Peter fick möjlighet att hylla Di Blåe igårkväll på Swedbank! Det var magiskt! 🙂

  Svara
 • Tja… Ordspråket var ju sådär tycker jag? Ordspråket för mig säger att man UTGÅR ifrån att man ska skulle vakna upp med hat? Att hata människor är väl inte det gemene man har i tankarna en måndagsmorgon? Jag hatar sällan och tror inte så många ”friska” människor har hat inom sig. Att varmt kaffe skulle var ett alternativ till det..? Ordspråk för mig är snarare lite krystat då jag personligen inte behöver mantran för att leva mitt liv på ett bra sätt. Räcker med att bara vara och sprida värme omkring sig. Kommer väl oftast automatiskt? 🙂 Kanske inte alla stunder, men 95% av ens tid kanske? 😉 Ordspråk verkar ha blivit en trend att publicera på fb och i bloggar ?
  Däremot finns det mycket ondska och hat ute i världen som tar sig i uttryck i krig och galenskaper. Men här i bloggen tror jag mest det finns ok människor?

  Svara
 • Tycker personligen att det är som du skriver att man ska sprida värme. Du är ju ett föredöme som känner så och lever som du lär. Att man vill sprida positiv förstärkning istället för att sträva efter att konstant komma med negativ feedback. Keep up the good work!

  Svara
 • Mycket fina bilder! Men citatet var jättekonstigt
  Hur många vaknar upp varje morgon med att hata alla?
  !

  Svara
 • Lilla fina fina tjejen som har skrapsår på näsan, så söt och liten. Hoppas allt är bra.
  Vilka vackra bilder, du är otroligt vacker och likaså din familj.
  Kram på er alla fina människor. Och med fin, menar jag både på utsidan och insidan!!

  Svara
 • Men herrejösses folk, det var ett roligt CITAT, inget ordspråk (stor skillnad)… och dessutom; de flesta som dricker kaffe, som jag själv, har självdistans och kan se hur ”viktig” den första koppen på morgonen är. Vi som dricker kaffe vet hur det är, det är ju Hannah också inne på! Visst kan man tycka att ordet ”hata” är en smula överdrivet, men det är ju för att dra det hela till sin spets.
  Och vi är alla olika, personligen föredrar jag tänkvärda och roliga citat framför en massa bilder på mat (exempelvis). Men jag förstår att andra kan vara intresserade.
  Så tack för citatet Hannah, ett stort igenkännande skratt kom från mig i alla fall! 🙂
  Vilken härlig helg ni verkar ha haft.

  Svara
 • Oj vad Vida är lik dig nu! En liten miniHannah

  Svara
 • Ha,ha…jättebra och roligt citat…förstår inte folk att man inte tar citat som är lite ironiska bokstavligt!! herregud,helt otroligt!

  Svara
 • Hej fina Hannah. Tänker på er så ofta allihop.
  Så söta tjejer du har. Fin bild på dig och Liv. Vilka ögon hon har.
  Peter får hålla hårt i henne sen i tonåren;)
  Ville mest säga ta hand om er och hälsa Peter från mig.
  Du vet var jag finns om du vill spela wordfeud el nåt.
  Stor kram. Saknar er.
  /Annika malmögänget

  Svara
 • Så sant.
  Jag har lärt min dotter att mamma måste få kaffe på morgonen. Hon kan få frukost först, men där tar servicen slut innan jag fått min kaffekopp.

  Svara