Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:41 | oktober 7, 2014

Femme Collection

Hej min vän. Jo, jag lovade att jag skulle berätta lite roliga nyheter 🙂
Vi är i full gång med införsäljningen av Femme Collection. Så stolta och glada över de butiker vi kommer finnas i. Förrutom butiker runt om i Sverige så kommer vi ha en webshop där du kan klicka hem kollektionen, Femme-collection.se, där även smyckena och Femme Mini finns. Webshoppen lanseras samtidigt som kollektionen släpps. Närmare bestämt den 15 februari, 2015.
Kan knappt vänta så länge! Men den som väntar på något gott…

IMG_8648.JPG
En av våra favoriter i vår- och sommarkollektionen, Maja Top i enfärgat och Elina Top i leoprint.
Vår första kollektion är inte så stor men höstkollektionen breddar vi med så mycket mer.
Det är den som vi jobbat mycket på nu, samtidigt som vi säljer in den kommande vårens kollektion. Helt galet vilken framförhållning man måste ha när det kommer till kläder.
Det som är extra kul, tycker jag, är att under hela våren och sommaren kommer vi ha massor av shoppingevents. Vi rullar in med bussen i kanske just din stad och slår upp en pop up-store där vi kan ses och du kan shoppa loss. Vi kommer även ha homepartyn. Jag är ansvarig för många av pop up-store-eventen men också kontakten med butikerna och homepartysäljarna. Självklart så brinner jag extra mycket för att det är vårt egna märke. Vårt skötebarn 🙂
Här är några av de butiker där du kommer kunna hitta Femme Collection. Vi är så stolta och glada!

IMG_8031.JPG

Bästa JANEMARS i Uppsala.


IMG_8041.JPG

Cenino Donna i Kristianstad och Växjö.


IMG_8045.JPG

Pondus i Torp och Partille.


Ännu fler butiker,
Nydahl, Skanör
Märkesbutiken, Båstad
N.Y, Borås
Anyday, Ängelholm
Wonder, Varberg
Tre Små Rum, Strängnäs
Men det är bara början, vi har några till som vi inte kan presentera än 🙂
Nästa vecka far jag ner till Göteborg och har möte med vår smyckesproducent. De har fått flera nya prover så jag ser verkligen fram emot att se om de har lyckats få fram våra tankar och önskningar. Less is more är vårt motto. Jag gillar själv det enkla och stilrena när det kommer till kläder och smycken och det är det vi utgår ifrån. Det vi själva tycker om och det som jag tror att att du gillar.
IMG_8646.PNG

Här är ett av de första proverna på silverarmband för barn med en liten svala.


IMG_8647.PNG

Några av de första proverna ur smyckeskollektionen. Vi har gjort många ändringar och det kommer finnas ännu fler vackra smycken för stor och liten.


Här hos mig och på vårt instagram @fme_collection uppdaterar vi med nya butiker och andra nyheter. När vi lanserar så kommer all info finnas på hemsidan så du inte missar något. Men följ oss gärna på @fme_collection. Vi kommer lotta ut fina priser till våra följare och ha specialerbjudande som bara presenteras på instagram. Har du inte sett vår fina buss måste du gå in och titta på @fme_collection.
Glöm inte att vi söker homepartysäljare. Det är ingen heltidsanställning utan ett extarknäck för dig som gillar kläder och mode. HÄR! hittar du all info.
Stor Kram ❤


19 kommentarer19 kommentarer om “Femme Collection”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har ansökt och hoppas att bli vald och få mer information om hur det går till, vad allt innebär och få ta del av allt det roliga!!! Kan inte tänka mig något mer skoj än att få lyfta fram din snygga kollektion till hela grannskapet och förskolan, skolan, jobbet, vänner, familj, bekanta och på bloggen!! Längtar, om jag nu blir vald. 🙂

  Svara
 • Vill ni ha tips på två riktigt bra butiker (som bara har kläder och märken av riktigt bra kvalitet) i Dalarna, så är det Byxshopen och JB:s i Falun som gäller! 🙂

  Svara
 • Åh! Ser ju riktigt lovande ut. Ska bli kul att se allt. Kram Hanna

  Svara
 • Längtar!! Då kommer jag shoppa loss 🙂 kliar i shoppingfingrarna. Kläderna ser ut o vara helt i min smak.

  Svara
 • Det är riktigt roligt att få följa den här resan med ert egna kläd- och smyckesmärke och vad kul att ni har så många återförsäljare och ett bra koncept tycker jag! Sedan är plaggen vi har fått se helt i min smak så jag längtar efter februari 😉

  Svara
 • Jaaa! Vad glad jag blev att Båstad stod med på listan!! Lycka till med allt!

  Svara
 • Men åh vad kul Hannah! I Partille då kan jag ju klämma, kämna och prova hur mycket som helst! Heja er!

  Svara
 • Längtar jättemycket till Februari ❤️

  Svara
 • Så spännande längtar tills den 15 februari

  Svara
 • Så spännande längtar tills den 15 februari

  Svara
 • Så spännande längtar tills den 15 februari

  Svara
 • Så spännande längtar tills den 15 februari

  Svara
 • Va roligt 🙂 grattis!
  Tycker att namnen på tröjorna var super bra:-) då jag har två flickor som heter maja och elin..nästan elina.
  Lycka till nu
  Kram och tack för en härlig blogg♡

  Svara
 • Grattis! Duktiga du/ni är!
  Blev helt förälskad i armbandet med svalan på. Kommer det finnas även för vuxna? Annars får jag köpa till min lilla Kråka 🙂
  Önskar dig en fin dag /Caroline

  Svara
 • Tack 🙂 Japp, den kommer till oss också ❤️

  Svara
 • Älskar svalarmbandet !!! Otroligt snyggt !! Hoppas att det inte blir för dyrt. Skulle vilja ha ett till mig själv och ett till dottern. Hade varit en fin julklapp men jag får väl tåla mig till februari 😉

  Svara
 • Super fina smycken och tröjor .
  Jag undrar i vilka storlekar kläderna kommer i ?
  Önskar en fin kväll

  Svara
 • De är generösa i storlekarna och kommer finnas i XS-XL. Kram

  Svara
 • Det är ju en EVIGHET till 15 februari!! 🙁 Åhhh… Vill ha alla topparna, toksnygga!! ^^
  Väntar otåligt! 😉
  Kram

  Svara