Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:13 | oktober 8, 2014

Potatispress

God morgon min vän. Hoppas allt är väl.
Här öser regnet ner. Nu visar hösten upp sin sämsta sida. Men det är mysigt så länge man slipper gå ut. Huvva.
Pojkarna har precis kommit iväg till skolan och jag sitter med tända ljus och äter frukost. Brukar försöka ligga i sängen, under mitt varma täcke, in i det sista men idag njuter jag av att vara uppe. Lugnet, tystnaden och bara ljudet av regnet som smattrar mot husfasaden.
Igår var mamma och Gunnar här på middag. Jag hade lagat kyckling i ugnen med massor av sås och till det pressad potatis. Pressad potatis gör man så sällan. Så gott! Det är vuxenpoäng att ha en potatispress hemma. Jag fick låna en av grannen 🙂

IMG_8657.JPG IMG_8654.JPG

IMG_8653.JPG
Vida och mamma busar i lekhörnan i söta prinsesskronor 🙂

IMG_8673.JPG
Köpte dem på H&M.

IMG_8660.JPG
Liv älskar att fixa Vidas hår. Hon kammar och sätter i tofsar och spännen. Vida verkar också gilla det för hon sitter alltid stil och låter Liv hålla på.
När mamma och Gunnar hade farit hem och pojkarna var på fotbollsträning så låg flickorna och tittade på film och jag och Peter satt med varsin dator i knät och jobbade.

IMG_8659.JPG
Nu ska jag smyga upp och väcka Vida. Liv hade feber i måndags och var hemma från förskolan igår. Hon får vara hemma och vila idag också. Själv ska jag iväg på möte i stan och i eftermiddag väntar ett tandläkarbesök.
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤️


15 kommentarer15 kommentarer om “Potatispress”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Önskar dig en fin dag också

  Svara
 • Nu kom bara en mening med i min kommentar igen, i den jag skrev tidigare.Kram

  Svara
 • Förstår inte varför det blir så ibland med kommentarerna. Ska genast ringa vår tekniksnubbe. Kram ❤️

  Svara
 • Tack va bra

  Svara
 • Ursäkta nu skriver jag igen

  Svara
 • Så mysiga tjejerna är mot varandra 🙂 Va glad jag blev att ni ska sälja er kollektion i Växjö, en butik inom rimligt håll för mig 🙂
  Igår blev det förlossning här och jag belönade mig med chokladen du rekommenderade haha, supergod!!
  Kram

  Svara
 • Jag har samma problem 🙁 tror det är när man skriver från mobilen

  Svara
 • Ja kanske det, jag skriver från en Ipad.

  Svara
 • Jag skulle ju vilja skriva ett lååång inlägg till dig Hannah ❤️

  Svara
 • God morgon fina fina du, fast nu är det goddag. Hoppas att lillan snart mår bättre! Feber är inte kul men dom blir rätt så mysiga. 🙂
  Hoppas du får en fin dag vackra.

  Svara
 • Pressad potatis är så himla gott att servera till såsiga rätter så man får i sig allt det göttiga

  Svara
 • Alltså, Vida…hon är ju så söt att hon nästan inte ser ut att vara på riktigt. Som en docka.
  Jag tänker på dig varje dag Hannah, och hoppas du är okej.
  Jättekul med nya Femme- kollektionen. Det ska bli spännade att se den när den kommer.
  Varm höstkram till dig ♥

  Svara
 • Hoppas tandläkarbesöket går bra, och att du får en fin dag!

  Svara
 • Jag har potatispress 🙂 ÄÄÄLSKAR verkligen det!! Det tycker jag absolut du ska investera i. Jag använder mycker mer än jag kunde tro innan jag fick en i julklapp för två år sen 🙂 av min älskade sambos mormor, som snappat upp en gång när vi var där att ”en sån skulle man ha” 🙂 gulligt!!
  Ha en fin dag! Kram <3

  Svara
 • Alltså, jag skrattar högt här hemma åt ditt sista skämt om potatispressen. Att du fick låna en av grannen. Min man tittar på mig som att jag har tappat det helt. Läser även upp texten för honom och han säger bara konstaterande ”alltså vi har INTE samma humor på vissa saker”.. Jag tackar iallafall dig Hannah för skrattet!

  Svara