Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:03 | oktober 10, 2014

Ta bort

God fredag min vän. Allt väl?
Måste bara än en gång tacka och berätta om hur roligt det är att få läsa lite om dig ❤️
Jag sitter i soffan med mitt morgonkaffe och försöker vakna till ordentligt. Pojkarna har farit till skolan och jag ska strax väcka Peter och flickorna. En vanlig morgon med andra ord.
Häromdagen var jag och fick en laserbehandling. Har en liten och ful tatuering nere på vristen. Gjorde den som ung och har i många år stört mig så mycket på den.
Hittade ett erbjudande på en sådan där sajt som ger rabatt på allt från köksredskap till resor. Farligt för mig som går på allt, men det här var ett riktigt bra erbjudande.
Köpte tre laserbehandlingar för att ta bort tatueringen och nu har jag varit där två gånger. Ser jättestor skillnad och behöver nog bara ett par gånger till. Visst gjorde det lite ont men helt klart värt det.
Tror det finns många som i unga år gjort tatueringar och ångrar det bittert. Men min Peter-tatuering på handleden den kommer alltid sitta där 🙂

IMG_8686.JPG
Det här stället ligger i Sunbyberg. Det är en duktig tjej som heter Camilla som nyss öppnat eget och satsat i den bästa lasermaskinen.

IMG_8682.JPG

IMG_8700.JPG
Där ligger jag och försöker se avslappnad ut i mina laserglasögon 🙂
Här! hittar du hemsidan.
Dags att väcka sjusovarna.
Hoppas du får en fin fredag.
All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Ta bort”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag läser din blogg och följt den ett tag nu. Är en 21 åriga flicka med rötterna i Dalarna men pluggar just nu till gymnasielärare i Uppsala då lärare alltid varit min dröm. Drömmen ligger också i att en dag öppna den där skolan i Afrika och ta med mina barn ner dit för att ge dem perspektiv och massor av erfarenhet. Mina barn som ännu inte finns i livet men som jag drömt om sedan jag var 5 år. Tre barn skulle jag vilja ha, som gungar i gungan som sitter fast i äppelträdet på vår gård i Dalarna. Barnen som skrattar och tar med sig massor av vänner hem för mellis efter skoldagen och snackar skit runt köksön. Det ska vara ett kärleksfullt hem, mitt hem, med en man som jag fortfarande inte träffat men jag hoppas att han en dag dyker upp med glittrande ögon och ett omtänksamt, givmild och skrattade hjärta.
  Jag ser verkligen fram emot att skapa mig allt det där som du har. Det är därför jag läser din blogg för att jag drömmer om det där med familj, kärlek, middagar med vänner, äventyr, sorg som man tillsammans klarar sig igenom, glädje i barnens ögon och de magiska sommardagarna med barn.
  Men nu ska jag fortsätta göra klart dagens uppgift så att jag en dag kan blir den lärare jag drömmer om.
  Kram och ha en fin fredag!

  Svara
 • Hej du vackra! Får man se ”Petertatueringen” du har?
  Ha en fin helg!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag har följt dig länge och jag älskar din mjuka och varma ton i din blogg!
  Jag ber ofta för dig och din familj.
  Jag har just flyttat till Stockholm, efter 3 år av distansförhållande bor jag nu i samma stad som min älskade pojkvän! Han älskar hamburgare så jag tog honom till stället i Märsta du tipsade om och han var stormförtjust!
  Jag är ingen stadstjej egentligen utan drömmer om ett rött hus hemma i Dalarna och förhoppninsvis några barn!
  Det var lite om mig!
  Ha en fortsatt fin dag!

  Svara
 • Åh neeeeeej! Ska du ta bort min favvotatuering?!?! 😀 😀 Den är den coolaste någonsin….. 😉
  Såg på insta att ni är ute på roligheter. Ha en riktigt kul kväll! Det är du så värd!
  Puss & Kram!!! ❤️

  Svara
 • vad är de för tatuering du tar bort?

  Svara