Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:42 | oktober 13, 2014

Vilodag

God måndag min vän. Hoppas helgen har varit bra.
Vad är det med måndagar egentligen? Man borde vara pigg och glad, utvilad efter en skön helg men istället vaknar jag nästan alltid och är extra trött och låg. Idag är inget undantag.
Kände mig riktigt risig imorse när klockan ringde. Steg upp, väckte barnen och gick sedan och lade mig igen. Vaknade klockan 12.30 med feber.

IMG_8874.JPG
Jag kan inte bli sjuk. Jag vägrar. Har så mycket att stå i denna veckan.
Tänkte att jag tar den här dagen och bara vilar. Försöker sova bort förkylningen. Det brukar hjälpa.
Men nog om det 🙂
Har din måndag och vecka börjat bra?
Kram ❤️


20 kommentarer20 kommentarer om “Vilodag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch vad trist med förkylning, håller tummar och tår att du blir pigg snabbt igen!
  Här började min måndag bra förutom mitt nackspärr..:( Men en ny, härlig vecka ligger framför oss( ibland måste man lixom peppa igång veckan..:)
  Kramen

  Svara
 • Hoppas du piggnar till fortare än fortast 😀
  Jag ligger i sängen med min lilla bebis på bröstet. 6 dagar gammal och såååå sällskapssjuk!
  Nästa vecka ska vi på begravning och jag tänkte höra vad du hade på dig? Jag har aldrig varit på begravning förut och nu måste jag hitta kläder både till mig och barnen…. Behöver en 2v gammal bebis bära svart?
  Kram Lotte

  Svara
 • Tack för en fin blogg, krya på dig!
  Min vecka har börjat bra….
  =)

  Svara
 • Usch då hoppas du lyckas sova bort din förkylning. Själv väntar jag spänt på ett inlägg om nya joolz geo när du mår bättre. Krya på dig /E

  Svara
 • Min måndag började bra med en god frukost med min fina man sen blev det en skön promenad till tåget…hoppas du kan vila bort förskylningen så du är ”fit for fight” i morgon igen:-) STOR KRAM

  Svara
 • Åh vad trist att vara sjuk. Enchinasea droppar är kanonbra men dom ska man ta vid FÖRSTA tecken eller första dagen på förkylning, den funkar alltid för mig.
  Min vecka började mycket bra. Skrev kontrakt på nytt jobb idag!! Är glad även om det bara är för 1 månad, man vet inte vad som dyker upp om en månad.. så man ska vara tacksam för att få ett jobb överhuvudtaget. 🙂
  Krya på dig!

  Svara
 • Usch, krya på dig fina du! ♥
  Min vecka började med ett bra besked, fick godkänt på terminens första tenta. Åh har varit så nervös. Blev såå glad 😀
  Kram!

  Svara
 • Krya på dig! Drick massa vatten med citron och ingefära. Det brukar lindra!
  Kram

  Svara
 • Är mitt uppe i renoveringsplanering av kök så förmiddagen spenderades på Ikea och där är det ju alltid trevligt:) Så bra start på veckan. Hoppas du blir kvitt din feber snabbt!

  Svara
 • Hej. Krya på dig! Jag kände mig också lite hängig imorse men känns så mycket bättre nu.. Hoppas du också blir bättre..
  Jag har jobbat lite och nu ska jag ta tag i min fotovägg jag planerar. Har sett eran och har själv en stor tom vägg så jag hoppas på en lika fin fotovägg som er. Får se hur de blir..
  Kramar.

  Svara
 • Krya på dig Hannah ❤️

  Svara
 • Ojdå! USA börjar kännas så B för mig liksom… Kenza plus Scarlett Johansson är för övrigt lika med Lisa Tellbe (:

  Svara
 • Hej Hannah! Haha samma bild skulle passa på min blogg idag, helt hängig och jäklig =( Vi får krya på oss och vill du få lite inredningsinspiration så kika gärna in på http://www.modevarlden.se. Black is back!
  Kram Johanna

  Svara
 • Kroppen behöver återhämtning ibland och du har ju haft din beskärda del av påfrestningar rent emotionellt på sistone och sedan verkar du vara en aktiv kvinna med många järn i elden… Jag hoppas att du har kunnat vila ordentligt under dagen Hannah och att du snart blir frisk.
  Själv har jag slappat mest hela dagen (funkar bra när man inte har småbarn och ett ”9-5/varje-dag-jobb”) då jag har haft minus på mitt sömnkonto ett tag och så är det ”den tiden på månaden” och då blir jag så ENORMT trött! Tycker det är mysigt med höstvädret och alla färgerna! En tid för eftertanke… Varma kramar från mig.

  Svara
 • Kände mig som du i morse men tog ett par Alvedon och kämpade mig igenom dagen

  Svara
 • Vattkoppor på sonen och magsjuka på mig så nej, inte så bra men allt är ju relativt. Mysig dag hemma har vi dock haft. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/10/13/vattkoppebonanza/

  Svara
 • Usch vad trist att du är sjuk.
  Hoppas sömn o vila råder bot på det.
  kram

  Svara
 • Skrev en kommentar för flera timmar sedan, men den verkar inte ha kommit fram? Det står att du har fått 12 kommentarer på detta inlägg, men jag kan bara se två av dem på första sidan. När jag försöker bläddra bakåt till ”föregående sida” så kan jag bara läsa en enda kommentar, alltså tre sammanlagt. Jag blir fundersam och undrar om min förra kommentar finns kvar… någonstans..? Skrev jag kanske för långt?
  Min förra kommentar i snabb-variant: Krya på dig! Jag har också haft en slöar-dag, det behövs ibland. Kramar igen. 🙂

  Svara
 • Hoppas att du känner dig piggare när du vaknar upp på tisdagsmorgonen!
  Kramar från Skåneland

  Svara
 • Skickar en stor krya på dig kram!

  Svara