Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:17 | oktober 14, 2014

Fiskbensfläta

Hej min vän. Efter att ha sovit och vilat i stort sett hela dagen så kan jag inte sova nu 🙂
Det positiva är att jag mår mycket bättre. Febern är borta och jag känner mig starkare.
Imorgon flyger jag ner till Göteborg och har möte med företaget som hjälper oss med smyckena för Femme Collection. Ska äntligen få klämma och känna på alla nya prover. Har sett så mycket fram emot det så en förkylning fick inte stopp mig. Vila gjorde susen.
Ikväll övade jag på att göra fiskbensfläta på flickorna. Är usel på hår men vill så gärna kunna göra bl a inbakade flätor. Det är så sött med två inbakade på sidorna, tycker jag. Lilla huset på prärien-frisyr. Det här är i alla fall en början 🙂

IMG_8804.JPG IMG_8802.JPG

IMG_8803.JPG
Hörs imorgon.
Sov så gott ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Fiskbensfläta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lilla huset är det finaste och bästa jag vet. Komiskt nog ligger jag och tittar på ett avsnitt för tillfället 🙂

  Svara
 • Vad skönt att du mår bättre och vilket spännande möte du ska på! Lycka till och hoppas att du får en fin dag!
  Må så gott!

  Svara
 • Den här filmen såg jag på FB igår och skickade då länken till min bonusdotter som också har 2 små döttrar. Enkelt och annorlunda.
  https://www.facebook.com/video.php?v=733730676664257
  Är såååå nyfiken på att få se allt i Femme Collection!
  <3

  Svara
 • Såg den här nu också…….en kraftigare variant av fiskbensfläta! 🙂
  https://www.facebook.com/video.php?v=1544877089080945

  Svara
 • Åh vilka fina flätor. Jag behöver också träna på att göra flätor på dottern…

  Svara
 • Hej Hanna och tack för din fina blogg! Den ger mej styrka och hopp! Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dej och din syster Magdalena för ett eller två möten om att skriva bok om sitt liv. Jag läser till kognitiv beteende terapeut med ACT och jag vill gärna ha med er i mitt TEAM att bygga fram en självhjälpsbok om hur man lever efter sina värderingar, står emot psykisk misshandel, avslutar en dålig relation och bygger upp sitt eget liv utan att demonen kommer åt en efter att ha lämnat relationen. Jag kommer att skriva exempel ur mitt egna liv och hur det går att ta sig ur kriser med hjälp av ACT acceptance commitment therapy.

  Svara
 • Vilka fina flätor!! Och vad skönt att du känner dig bättre.

  Svara
 • Jag gjorde ju ett inlägg igår om fiskbensfläta med steg för steg guide. 🙂

  Svara
 • Du ger inspiration 🙂

  Svara
 • Hej Hannah 🙂
  Mitt företag kommer snart lansera våra senaste eleganta modeprodukter och göra en exklusiv förlansering till större bloggare och kändisar.
  Eftersom du bloggar om mode och har en cool stil som passar vårt varumärke får du gärna välja ut en modell och färg som du gillar.
  Maila mig om det hade varit intressant så kan jag berätta mer och skicka bild på våra produkter
  Ha en bra dag! 😉
  Carl

  Svara