Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:49 | oktober 14, 2014

Äta bör man…

God kväll vacker. Min favoritrestaurang var öppen!
Istället för en varmrätt så kan man beställa flera smårätter. De rekommenderar tre, fyra stycken per person. Så Jag och Peter beställde fyra var. De snålade inte direkt med portionerna. Fick dessutom en skål med popcorn innan maten som jag så klart åt upp.
Tycker inte om att lämna mat så det var bara att äta 🙂

IMG_8918.JPG IMG_8919.JPG

IMG_8920.JPG
Hamnade i matkoma efter det här och fick gå runt med knappen öppen på byxorna resten av kvällen. Men det var det värt. Så gott.
Kram ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Äta bör man…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det där såg riktigt gott ut! 🙂

  Svara
 • Det där såg fantastiskt gott ut! Vill bara säga att jag längtar till 15:e februari när ni släpper femmes kollektion! Det jag sett på bilder ser fantastiskt fint ut! Både till mig och mina två flickor. Tills dess ska jag rensa i garderoberna hos oss alla tre. Spara pengar. Och sen hoppas jag kunna köpa några plagg av er. Jag önskar er allt det bästa med märket! Hoppas det går riktigt bra! Ha en fin dag! ♥

  Svara
 • Oj så mumsigt. Får man fråga vilken restaurang det var? Man vet ju aldrig om man råkar vara i storstan någon gång.

  Svara
 • Wow det såg gott ut!! Kul och se att det är fler än jag som älskar mat 😉

  Svara
 • Oj vad mat och vad gott det ser ut! Helt otroligt att du orkade äta upp allting!

  Svara
 • Mmmm, det såg gott ut! Men som du skrev, ganska mycket! Fniss!!

  Svara
 • Det ser riktigt gott ut Hannah. Undra vad restaurangen heter

  Svara
 • http://tranquilo.se/

  Svara
 • Mums ser riktigt gott ut . Tänker på er idag Hannah ❤️

  Svara
 • Mina varmaste kramar och tankar sänder jag till dig i dag Hannah, och till din familj. Från Minna

  Svara
 • Jag är på jakt efter en klocka, gillar storleken och modellen som du har, jag undrar vad det är för märke?
  Ha en bra dag!

  Svara
 • Rolex, mellanstorlek i dam. Kram

  Svara