Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:08 | oktober 16, 2014

Jul jul strålande jul

God kväll min vän. Hoppas att du har haft en fin dag.
Jag har inte suttit still många minuter. Hela eftermiddagen och kvällen har jag farit fram och tillbaka, hämtat och lämnat barnen hos kompisar och träningar och däremellan lagat middag. Ja, du vet säkert hur det kan vara 🙂
Smet förbi min vän Linda mellan hämtningarna för att ge henne en liten sak. Hon älskar nämligen julen, och allt som hör till den, lika mycket som jag.

IMG_8973.JPG
Hon fick pepparkakor, raggsockor och så en liten tomte så klart. Just nu pågår tävlingen, försten att hitta skumtomtar 🙂
När jag kom dit blev jag bjuden på glögg. Love it!

IMG_8978.JPG

IMG_8975.JPG
Hur har din dag varit?
Kram ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Jul jul strålande jul”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mmmm, nu blev jag också sugen på glögg! 🙂 Vilken mysig present du hade fixat, med en personlig touch – fint! Kram från mig.

  Svara
 • Åh, vad gott med glögg…. 🙂 Mysigt ni har det

  Svara
 • Jag fick faktiskt en stor längtan efter julen för någon dag sedan, ser så mycket fram emot den mysiga högtiden. Roligt att ni redan tjuvstartat 😉
  Kram kram

  Svara
 • Hittade skumtomtar på ÖB idag 🙂 längtar till julen älskar den ♡

  Svara
 • Tack för tipset! Nu kommer jag vinna 🙂

  Svara
 • Kul att så många gillar julen. Själv vill jag helst åka till solen och värmen med barn och barnbarn. Har svårt för hysterin som blir runt just den här helgen. Nu med vuxna barn och barnbarn och där de vuxna har jobb inom vård, räddningstjänst och polis firar vi inte ofta just jul. Blir andra släktträffar och modiga stunder.

  Svara
 • Oh vad roligt, jag drack oxå glögg idag :))

  Svara
 • Ja jag längtar verkligen efter att få julpynta! Denna julen ska jag gå all in 😀 Har alltid älskat julen men sen jag bara haft barnen varannan jul har jag knappt brytt mig den ”tomma” julen. Men nu när bebisen kom så ska jularna aldrig mer bli barnlös!!!!

  Svara
 • Åh, jag älskar julen också – MEN vilken tjuvstart ni gör 😉 Jag försöker hålla mig ett litet tag till!

  Svara
 • God morgon denna fredag. Oj vad gott med glögg och så fin present .
  Skumtomtar har jag redan ätit några av , här har Netto det. Gott.
  Älskar nu då alla affärer plockar fram julsakerna.
  Önskar er en skön fredag , regn här i Skåne också. Kram

  Svara
 • Men åh så mysigt, värsta julstämningen ! =)

  Svara
 • Skumtomtar fanns idag på Hemköp i Sundbyberg.
  Julmust på hemsk burk började säljas för en 10 dagar sedan på min lokala ICA. Julmust ska premiärdrickas den 1a advent, ur glasflaska. Apotekarnes ska det vara. Med lussebullar med daimmjölkchokladruta istället för russin, samt peppisar och clementiner.
  Här är vi inte traditionsbundna.

  Svara