Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:37 | oktober 20, 2014

Min Uggla

Hej min vän. Jag och Vida har precis kommit hem igen efter en mysig lunch med mamma och sis.
Som du kanske minns så brukar jag kalla Vida för min lilla uggla. Hon älskar ugglor och har massor med kläder med ugglor på, gosedjur som föreställer ugglor, spel och nu har hon fått ett ugglepussel från BR-leksaker.
Det är pedagogiskt och gjort i trä snyggt är det också 🙂
Gå gärna in HÄR! och läs lite om varför träleksaker är så bra för barn.Nu vill jag ge dig chansen att vinna den fina och pedagogiska Stapelsoldaten (värd 220 kr) i trä från BR.
För att vinna så önskar jag att du i kommentarsfältet nedan motiverar varför just du ska vinna. 

Stapelsoldaten


Vinnaren dras nästa måndag den 27/10.
Lycka till!
Kram ❤

I samarbete med BR


71 kommentarer71 kommentarer om “Min Uggla”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Min dotter fick barn redan som 15 åring,hon är nu 23 och har fått 2 små sötingar till.Hennes ekonomi är inte den bästa men hon är världens bästa mamma.För att hylla min älskade dotter skulle det vara kul att överaska henne med detta paket (Milo på 21 mån skulle bli super glad) Kram Anna

  Svara
 • Jag skulle gärna vinna den för att kunna ge den till mitt lilla barnbarn! Jag har lyckats med konststycket att få ett barnbarn utan att ens ha egna barn! det du!! 😉
  Man brukar ju säga att barnbarn är livets efterrätt, och jag gillar efterrätter.
  Det är en god vän som bett mig vara mommo till hennes dotter, 2 år, då hennes föräldrar bor på Gotland. Så jag är så stolt att få vara mommo, och skämmer gärna bort sessan med leksaker och kläder!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag skulle gärna vilja vinna till min systerdotter
  som skall döpas om någon vecka, Brio & ugglor är ju bästa kombon när man är
  Kär i ugglor som jag är 😉 och pedagogiska leksaker som är lörorika & roliga kan
  ju bara vara bäst presenten & sen när det är en vinst med så blir det ett extra roligt
  dopminne för Lilla Astrid

  Svara
 • Jag skulle gärna vilja vinna för att ge min lilla son något bra att leka med. Träleksaker är ju, som du sa, bra att leka med. Dessutom går de så bra att spara tills de får egna barn. De leksakerna håller sig på ett helt annat sätt.

  Svara
 • Hej!
  Jag skulle jättegärna vilja ge Stapelsoldaten i julklapp till en liten kompis som jag har. Jag vet att hon skulle bli superglad!
  Vänliga hälsningar, Anna

  Svara
 • Åååå den soldaten skulle jag vilja ge min dotter. Hon är två veckor imorn och än så länge har hon inte en enda leksak. Att ge henne den första leksaken som dessutom är pedagogisk vore väl en jättebra början 😀
  Kram Lotte

  Svara
 • Jag skulle gärna vilja vinna den här till mina tvillingar på 14månader, som skulle vara överlyckliga att få leka tillsammans med denna leksak! Perfekt leksak för två <3
  Kram Kata

  Svara
 • Hej Hannah. Jag skulle gärna vilja vinna de underbart söta ugglorna till min son. Han är 5 år, har ett funktionshinder och ugglorna skulle passa perfekt till hans lekträning! 🙂
  Vänliga hälsningar Frida

  Svara
 • Åh så fin o pedagogisk leksak! Jag skulle jättegärna vilja vinna denna till mitt älskade lila barn. vi hade dop i helgen o det gick inte riktigt som planerat pga familjebråk så detta skulle säkert göra dopminnet extra roligt 🙂 Tack iaf för en härlig blogg! Mvh Hanna

  Svara
 • För att Vackra busiga Vida är min flicka Naima Viljas ” nätkompis” När jag läser din blogg är hon med och kikar på bilderna och ropar Åååh sån vill ja mää ha! 🙂
  Naima är 2 år och just nu är favvo grejen pyssel och puzzel 🙂
  kram

  Svara
 • Hej! Först vill jag bara säga att jag verkligen gillar din blogg, är inne dagligen och kollar vad du har för dig

  Svara
 • Den fina soldaten skulle mitt minsta barnbarn få utav Mormor i julklapp. Vad kan bli bättre än en pedagogisk julklapp❤️

  Svara
 • Skulle så gärna vilja ge denna fina soldat till min brorson. En tålig skyddande soldat han kan bära med sig till sjukhuset när han besöker sin mamma. Hon råkade ut för en olycka för en månad sedan och blev förlamad. Mina barns kusin kommer fira sin första födelsedag i livet på sjukhuset tillsammans med sin mamma och familj!
  Var rädda om er, livet kan vända snabbt! Kärlek

  Svara
 • Hej!
  Jag har ett barnbarn som fyller 1år den 31:a oktober. Vore perfekt för lilla Liv att få på sin födelsedag!!

  Svara
 • Först vill jag tacka för en fantastisk blogg, spelar ingen roll vilket humör jag är på så blir man alltid så glad när man kommer in här. Jag vill vinna detta till min dotter då jag aldrig vunnit något och hon skulle älska de färgstarka färgerna. Hon fyller år nu i november, skulle va kul o henne denna. Kram Ida

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag skulle vilja vinna träsoldaten till mina tvillingtjejer som fyllde 1 år den 7 oktober. De älskar att leka med sina saker de har hemma men tröttnar lätt på dem, så en ny leksak skulle de bli såå glada av! Kram

  Svara
 • Jag väntar första barnet. Due 27/11. Har en besvärlig graviditet… Det skulle verkligen pigga upp mig om jag vann denna stabila leksak som min son kan leka med i framtiden. Kram

  Svara
 • Mitt lilla hjärtebarn fyller 1 år 25 November. När hon låg i magen upptäcktes ett hjärtfel på henne. Hennes första halvår bestod av medicin var tredje timme. Just nu ser hennes hjärta mycket fint ut och vi håller tummarna att det fortsätter och slipper operation i framtiden. Tror min nyfikna och levnads glada lilla tjej skulle gilla den där.
  Vinner vi inte så har vi hittills vunnit största vinsten!
  Kramar

  Svara
 • Hoppas vinna denna lilla soldat till min glad och lugna son, så han får en egen ny leksak som inte är ett arvegods från hans busunge till syster som är 16 månader äldre:))

  Svara
 • Jag skulle väldigt gärna vilja vinna den till min älskade guddotter som ska döpas nu i november. Hon är en sådan sprallig och glad tjej och jag tror verkligen hon och min syster skulle bli jätteglada för den presenten!
  Tack för en jättebra blogg. Du verkar vara en sådan varm och snäll person!

  Svara
 • Tänk vilken lycka för en 2.5åring att komma hem från förskolan mitt i veckan och hitta denna nya lilla soldat i sitt rum. Det blir garanterat en favorit hos denna individ!

  Svara
 • Snart ska jag vara gudmor till min systerson och jag föredrar själv bara pedagogiska och leksaker i trä! Denna var dessutom fantastiskt fin!
  Så min lille gudson skulle få den!
  Mvh Sofia

  Svara
 • Jag hoppas jag vinner denna till min lille prins Isak så att han kan stapla annat än mina kastruller! Håller mina tummar allt jag kan

  Svara
 • Efter fyra prinsar kom en i att en liten prinsessa. En liten Uggleflicka 🙂

  Svara
 • Efter fyra prinsar kom en i natt en liten prinsessa. En liten Uggleflicka 🙂

  Svara
 • Efter fyra prinsar kom i natt en liten prinsessa. En liten Uggleflicka!

  Svara
 • Sitter o jagar träleksaker på tradera till mitt barnbarn för att ha lite leksaker när han kommer till mig. MEN åhh denna vill jag vinna till honom :)!! Håller tummarna! Kramar

  Svara
 • Hade vart en perfekt leksak till min bygg tokige 4 års son:) som en liten present till honom för han sköter alla sina läkar besök galant en del blir det som han får åka land och rike runt 🙂 kram

  Svara
 • Jag vill gärna vinna denna till min dotter som nu är 1.5 àr gammal. för jag har nyss fàtt ett nytt jobb efter att ha sökt i hundra àr. och min dotter ska börja dagis. och jag vill att hon ska fà denna fina leksak för att hon stàtt ut med sin mamma i lekparken varje dag, i ur och skur.
  och sà vill jag ha den för att dà jag var gravid med henne sà läste jag family living (visst var det i den ni var med??) dà vida vad bebis och jag sa till min sambo ”tänk om jag ocksà är sàdär snygg dà vàrt barn är 8 mànader!” och pekade pà dig. med denna leksak kan iallafall min dotters leksakshylla fà sig ett lyft 🙂

  Svara
 • Hej!
  Jag ska åka till Tanzania till en organisation som heter Free Generation i januari. Vi håller på att samla ihop material & saker att ta med oss till organisationen. Skolan & förskolan behöver skolsaker men även pedagogiska leksaker. Vi är tre studenter som ska åka och det är kul att kunna ge något nytt & inte bara använt. Vore perfekt till förskolan!
  Kramisk

  Svara
 • Ser redan många fina motiveringar, så chanserna är väl inte så stora. Vinner verkligen aldrig någonting någonsin, sicken tur jag har, men jag fick tur i kärlek istället och bredvid mig sover nu vår älskade lille pojke… Jag vill satsa på endast naturliga leksaker till honom så långt det går, o jag skulle bli så glad om jag kunde få ge detta till honom till julen eller så 🙂

  Svara
 • Precis som Vida så har min dotter Stella (nästan jämngammal, född 13/7:)) många ugglor på kläder och inredningsprylar. Det är ju så himla fint!
  Dessutom har jag börjat plastbanta mitt hem så denna superfina leksak vore toppen!!

  Svara
 • Jag är barnlös men har nu fått den fina äran att bli gudmor åt min systerson.
  Han ska nu döpas och Stapelsoldaten skulle bli en fin dop present.

  Svara
 • Jag vill gärna vinna det fina pedagogiska ugglepusslet till min förskola alltid kul med nya saker och det gör dagarna roligare om man kan byta ”leksakerna” materialet oftare och gömma undan för att sedan kunna ta fram igen och det blir lika roligt varje gång man gömt en sak ca en vecka eller mer. Tack

  Svara
 • Åå vilket härligt pussel! Är lärare och dessutom mamma till fyra små barn, ser att denna leksak är både miljövänlig, pedagogiskt och otroligt snyggt….Me like en sådan skulle passa som handen i handsken hemma hos mig.

  Svara
 • ”Om min Charlie får bygga med en sådan fin soldat
  slutar han kanske bygga torn med mina koppar, glas och fat!”

  Svara
 • Min älskade pojke hatar bilar och lego. Pussel och djur är det enda han vill ha. Vad skulle passa bättre till julklapp än detta pussel? Jag önskar det till min fina lilla oliver

  Svara
 • Jag är mamma till min lilla tjej på 2 år och 3 månader som jag vet skulle ÄLSKA detta pussel! Både pedagogiskt, färgglatt och roligt så att vi tillsammans kan bygga . Hon älskar också ugglor och har dem till ocj´h med på sina tapeter!
  🙂

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag har världens goaste och sötaste lilla barnbarn.
  Jag tror att Lisen skulle kunna roa sig en lång stund med detta.
  Hon är 17mån.med massor av ”myror i brallan”
  Hoppas på tur

  Svara
 • Min yngsta skrutt behöver hitta lite lugnande och
  stimulerande leksaker, för att komma ner i varv samt
  låta mamma och pappa få andas en stund

  Svara
 • Hej. Jag skulle bli så glad om jag fick chansen att ge min son denna fina soldat på hans ettårsdag. Han är en riktig pysslare och älskar att pillra på med klossar osv, vi båda skulle bli överlyckliga om vi vann

  Svara
 • Jag vill vinna den till min 2,5 åriga son. Han skulle ÄLSKA den. Han älskar också ugglor (jag med :)) och som du skriver så är ju leksaker i trä så bra för våra små. Så denna vore en perfekt julklapp till våran lille son!

  Svara
 • Hej. Jag skulle bli så glad om jag fick chansen att ge min son denna fina soldat på hans ettårsdag. Han är en riktig pysslare och älskar att pillra på med klossar osv, vi båda skulle bli överlyckliga om vi vann

  Svara
 • Min Elis som fyller 4 i december har en CP-skada som påverkar han stort i sin motorik. Han kan ännu inte sitta, stå, gå eller på annat sätt förflytta sig på egen hand. Han är annars som vilken annan busig 4-åring som helst. Då handmotoriken blivit bättre och bättre skulle denna fina soldat passa perfekt att fortsätta att träna sin handmotorik.
  En fin soldat till en tapper kämpe!

  Svara
 • Åhh, den skulle passa perfekt till min systerson… ”Soldat Blom”! Han är 1,5 år och heter Benjamin Blom

  Svara
 • Åhh, den skulle passa perfekt till min systerson… ”Soldat Blom”! Han är 1,5 år och heter Benjamin Blom

  Svara
 • Åh vilken fin! Den skulle min lilla Arvid bli glad över att få i julklapp 🙂 Jag är föräldraledig just nu och då är ju inte ekonomin den bästa, och med amningshjärna är det svårt att hitta på bra och stimulerande julklappar till de små!

  Svara
 • Den hade varit perfekt i julklapp till mitt kusinbarn, min lilla loppa, som jag kallar henne. Hon är 2 år och fullkomligt ÄLSKAR ugglor precis som Vida. Hon hade blivit överlycklig av att få en ”lesas-Ulla” (som hon hade sagt) 😀

  Svara
 • Min dotter på 17 månader som just nu älskar pussel av olika slag hade nog tyckt dem att få denna fina o pedagogiska leksak i julklapp<3
  Kram

  Svara
 • Hej, och tack för en underbar blogg!
  Jag skulle så gärna vilja vinna och ge denna fina gåva till min systerson. Han är 1,5 år och bor 60 mil bort, så tyvärr ses vi inte så ofta. Vi får ses över FaceTime istället 🙂
  Han är det enda barnbarnet i vår familj, vår lille guldklimp, och om några veckor kommer de upp till oss och hälsar på. Då vore det perfekt att ge honom den här leksaken.
  Ha en bra dag!
  Linda

  Svara
 • Vilken underbart fin stapelsoldat! Jag skulle vilja vinna den till min son Lucas som älskar att bygga och stapla. Skulle passa honom perfekt! Hoppas Tomten kommer tidigt i år 🙂
  Kram och tack för en fin blogg.

  Svara
 • Hej! Min dotter tillbringade många veckor i strikt sängläge och på många olika sjukhuset med en jobbig ovisshet vad som skulle hända,men idag har hon en frisk och pigg son. Jag skulle bli så glad om jag vann denna soldat för att kunna ge till mitt älskade barnbarn när han fyller 1 år i januari <3

  Svara
 • Denna stapelsoldat skulle bli en perfekt julklapp till vår lilla kusin som har 5st(2+3)syskon och får ärva en hel del 🙂

  Svara
 • Åh, den skulle jag vilja ge till lilla Bentley som kommer om en månad….då får min lillebror och hans fru sin första lilla knodd, å störst av allt, jag blir ju faster;) <3

  Svara
 • Åh denna skulle jag vilja vinna och ge till mina kompisars dotter på 7 månader. Som en liten uppskattning för all hjälp jag och barnen fick när jag gick igenom en tuff skilsmässa.

  Svara
 • Jag skulle jätte gärna vilja ge denna till mitt barnbarn Wilda, som vi kallar Loppan i julklapp. Världens goaste unge.

  Svara
 • För att igår fick jag äntligen se min lilla pojke i magen. Har varit så orolig då denna graviditet varit mycket tuff både fysiskt och psykiskt. Nu ska jag njuta sista månaderna med pappan och storasystrarna och börja handla lite smått. Vore toppen att vinna denna och ställa upp vid hans säng.
  Vh
  Monika

  Svara
 • Hej!
  Denna stapelsoldat skulle jag vilja vinna till min systerdotterson Elias som är 7 månader.
  Blir en perfekt julklapp till honom.
  Kram <3

  Svara
 • Blev moster i vintras till en underbar liten tjej. Tyvärr så bor hon 100 mil bort och jag missade nyss hennes namngivning. Om jag vann skulle jag ge henne denna i försenad present för att lätta på samvetet 🙂

  Svara
 • Jag håller frenetiskt på att sortera bort gifter och kemikalier från vårt hem och då ryker många av barnens plastleksaker. Såpass att de snart inte har några kvar :). Min ettåring skulle älska denna då hon kan sitta still säkert….4 min med att stapla saker. Skulle rädda många middagar hos oss just nu :).

  Svara
 • Denna vore toppen att vinna till våran tjeja som älskar att med leksaker greja. En soldat är precis vad som fattas våran lilla älskade krabat. Om jag denna tävling kunde vinna (trots att jag inte kan rimma), skulle jag i glädjetårar simma.

  Svara
 • Hej 🙂
  åhhh nu håller jag tummen för vinst!
  Kan detta vara leksaken som gör att min lille vildning kommer sitta stilla några minuter 😉
  Han är en mycket fartfylld liten kille som förgyller mina dagar!
  Han är värd denna vinst tycker hans mamma 🙂
  Hälsningar mamma Sofia

  Svara
 • Våran lillebror leker mest i storasysters rum och vi har inte fixat så mycket till honom än. Vi har försvarat oss med att han är vår lilla bebis men harkel, vår bebis är 1,5år nu. Lite egna leksaker skulle nog vara på sin plats och dessa skulle passa vår pojke perfekt. Att stapla grejer på varandra är ju så kul!!

  Svara
 • Ååååååå det var den finaste leksaken jag sett!!! Jag önskar verkligen den till min fina son som hade älskat den. Han tycker det är så roligt att leka med stapelleksaker på förskolan men har ingen hemma. Vi hade blivit så glada om vi vunnit denna fina leksak 🙂
  Kram

  Svara
 • Denne fina soldat skulle passa jättebra i vår lille Mattis nya rum. pricken över i i det första egna rummet .

  Svara
 • Hej Hanna,
  Tack för en superinspirerande blogg!
  Jag håller på å inreder barnkammaren för första barnet och då jag e förskollärare vet jag vikten av träleksaker jämfört med plast. Jag å lilla Melvin skulle bli så glada om vi vann

  Svara
 • Åhhhh! Hej! Denna skulle jag vilja vinna till min lille Gustav. Han älskar klossar och att bygga och hålla på. Och jag gillar fina leksaker, inte en massa plast. Håller tummarna! Kram kram

  Svara
 • Snart blir vi två tre. Önskar jag vinner men vi får se. Hade blivit bebisens första leksak och ett minne för livet. Önskar jag vinner men tar inget förgivet.

  Svara
 • Tack för en bra och jordnära blogg!
  Vilken otroligt söt soldat! Min son har mest fått begagnade leksaker än så länge så det skulle vara fantastiskt roligt att vinna denna till honom. En leksak som är genomtänkt, pedagogisk och i naturmaterial som skulle passa honom så bra just nu då han älskar att sitta óch upptäcka och pilla med saker och ting. 🙂

  Svara
 • Hej Hannah,
  För några år sedan tävlade jag en hel del men vann aldrig något, så jag gav upp men när jag fick syn på denna godingen kunde jag inte låta bli. Min son August skulle bli tvär-lycklig om han fick den fina soldaten. Han fyllde precis 1-år och älskar verkligen klossar som man staplar eller lägger i burkar. Själv så älskar träleksaker i alla dess former, tycker nämligen att det också gör sig som snygg inredning =)
  Håller tummarna här hemma nu!
  Kram

  Svara
 • Åh vilket fint pris!! Jag skulle vilja vinna den till min tvillingsyster, hennes son fyller 1 år i feb. Främsta anledningen är för att Frida är världens finaste, mest omtänksamma mamma och syster! Hon ställer upp i vått och torrt och tar sig alltid tid för att hjälpa andra människor.

  Svara