Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:10 | oktober 21, 2014

Kvällspromenad

God morgon min vän. Hoppas allt är väl.
Idag är det Mio som är hemma med mig. Han har migrän stackarn. Han har fått en släng av det ett par gånger under de senaste året. Nu ligger han och vilar i ett mörkt rum och blir uppassad av mig när det behövs.
Hade egentligen möte i stan idag men bokade om det och jobbar hemifrån istället.
Igår kväll tog jag och tjejerna en kvällspromenad. Vi följde med Livs kompis hem och berättade spökhistorier när vi gick där i mörkret 🙂

IMG_9131.JPG IMG_9135.JPG IMG_9136.JPG

IMG_9138.JPG
Vida hade med sig sin ugglelampa och lyste upp för oss där gatlyktorna inte lyste.
Nu ska jag köra flickorna till förskolan.
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Kvällspromenad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså Vida, sicken underbar liten unge! Charmigare får men leta efter. Söt som socker och hon ser så finurlig och småbusarna ut. Vilken gudagåva du har i dina fina barn

  Svara
 • Fina Vida! Hoppas Mio känner sig bättre snart, migrän är inte alls kul 🙁 <3

  Svara
 • Hej, tråkigt att höra om Mios migrän. Jag hade själv problem med det när jag var yngre och tränade mycket fotboll. Jag fick det tillslut efter varje träning och match. Skitjobbigt! Fick alltid rådet att dricka mycket vatten. Så jag drack, drack och drack, medan jag samtidigt satt på toan och kissade ut allt. Det hjälpte nada! Var till läkare som bara sa att det var ärftligt och jag fick starkare tabletter, som inte hjälpte mig nå mer. Till slut fick jag ett råd från min gympalärare att jag skulle blanda salt, vatten och saft (för smakens skull) för att binda vattnet. Tyvärr smakade det för äckligt för att dricka så jag hade istället alltid med mig småpåsar med salt som jag doppade fingret i i jämna mellanrum medan jag drack. Och ta mej tusan, sedan den dagen har jag bara haft migrän en enda gång på 10 år!
  Ni kanske redan ahrnprovat detta, jag vet inte. Men ett bra tips utifall ni inte gjort det:) Saltpåsarna som man får på McDonalds och Max är super att ha lite överallt i väskor och liknande när man är iväg:) oj, lång kommentar, jag hoppas bara att ni hittar en lösning så Mio slipper de jobbiga migränen framöver! Kramkram

  Svara
 • Tusen tack Julia för ditt tips. Det glädjer mig att det hjälpte dig. Hoppas även Mio slipper migränen. Inget roligt arv från mig 🙁 Har det titt som tätt. Stor Kram

  Svara
 • Hej du! Jättebra tips!!! Ska prova det nästa gång min dotter får migrän. Hon vill inte ligga i ett mörkt rum, är väl lite Vida….men hon gnyr och beklagar sig och säger till slut att hon vill ha medicin…Hon vill ofta ha en kall trasa över pannan också… Vi har bara träffat skolsköterskan och läkaren där lite snabbt för att se om det hade med synen att göra, men det hade det inte. Vi kanske borde beställa tid hos en ”riktig” läkare.
  Du har ju/eller haft migrän…har Daniel också det?
  Är det något fler av dina barn som har det?
  Kram till Mio och dig!!!! Min dotter o Mio är ungefär lika gamla!!!
  (Minns att jag läste/såg ett reportage i Mama tror jag om dig o bebis Mio…när jag var höggravid 🙂 . )

  Svara