Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:44 | oktober 23, 2014

Biokväll

God kväll vacker. Ligger och stirrar upp i taket. Kan inte somna. Är så oerhört trött men mina tankar snurrar och jag kan inte få ro.
Kikar in här och skriver några rader. Det brukar hjälpa.
Ikväll var jag på bio i Kista. Jag älskar film och särskilt på bio. Försöker boka in minst en biokväll i månaden. Äta något gott innan filmen och sedan luta mig tillbaka med en stor popcorn. Ikväll blev det en skräckis. Har man sett en skräckfilm så har man sett alla 🙂 Men jag kan ändå inte låta bli att ha en slags skräckblandad förtjusning för just skräckfilmer.

IMG_9246.JPG

IMG_9247.JPG
Åt på mitt favvoställe IchaIcha i Kista. Spicy och fräscht.
Barnen var vakna när jag kom hem men somnade efter att jag nattat dem. Går inte en kväll utan att varje barn får sin lilla stund på kvällen. Det är mysigt.

IMG_9243.JPG
Lilla godismonstret hade hittat godisgömman inför Halloween. Inte konstigt att hon var vaken 🙂
Godnatt ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Biokväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God natt på dig också, Hannah! Kramar…

  Svara
 • Popcorn på bio är ett måste även om man sedan sitter halva filmen och försöker få bort ett popcornskal som fastnat mellan någon tand… Men var har du hittat ”vampyr-godiset” ?
  Om man har mycket tankar som snurrar kan det hjälpa att skriva av sig – inte här på bloggen utan med papper och penna skriva ned allt man känner, som en dikt. Det är lite ”egen-terapi”, sedan kan man spara eller kasta det.
  Såg att du m mfl har zebrarandiga kläder, kul för just zebrarandigt är inte bara ett mönster, det är även symbolen för bl.a. EDS ( o andra sällsynta diagnoser, ”When you hear hoofbeats, think of horses not zebras” -under utbildning fick läkare fick höra av sin lärare, att när någon är sjuk är det ofta någon vanlig sjukdom) 😉

  Svara
 • Vad tyckte du om filmen?
  Ha en fin fredag! Tjing

  Svara
 • Helt okej skräckis. Tre skrik av fem får den. Kram 🙂

  Svara
 • oj det här vill jag höra mer om, vad tyckte du om filmen, sov du något i natt sötis 🙂

  Svara
 • Den var otäck. Ger den tre skrik av fem 🙂

  Svara
 • Vad tyckte du om filmen? Jag såg den förra helgen, kan säga att jag höll ett krampaktigt tag i min sambos hand, haha! Jag brukar inte tycka skräckfilm är så farligt, jag älskar det förstås, men det här var äckligt. Kram!

  Svara
 • Ja, den var en riktig hoppa/skrika högt-skräckis. Värst var djävulen som kröp i trappan. Fyyyy! Stor kram ❤️

  Svara
 • Hej
  Jag gillar verkligen din blogg .alltid nåt kul o mysigt att läsa .
  Ha en fin helg

  Svara
 • Hoppas filmen var bra! Jag älskade alltid skräckfilmer tidigare (när jag var lite yngre) och nu tittar jag på dem med skräckblandad förtjusning, men kan däremot behöva en kudde att gömma ansiktet i ibland 🙂
  Den där middagen såg verkligen spicy ut 🙂
  Hoppas du fick sova gott inatt <3
  Kram kram

  Svara
 • Går du på bio ensam? Nyfiken bara 🙂 har tänkt att jag ska göra det men inte vågat…

  Svara