Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:09 | oktober 24, 2014

Fredag!

God fredag vacker. Trots blygrå himmel och rå kyla så välkomnar jag denna fredag med värme 🙂
Barnen är extra glada då höstlovet väntar hela nästa vecka.
Jag jobbar hemifrån idag och sitter med datorn och jobb framför mig. Har tänt ljus och gjort mig en stor kopp kaffe, raggisar på fötterna och har en sann gå för allt i världen inte utanför dörren-look. Härligt!
Min fredag kan inte börja bättre.

IMG_9252.JPG
Stor Kram ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Fredag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Låter som en skön start på dagen! Här uppe i norr är det storm med kraftiga vindar och regn så jag går inte utanför dörren mer än jag måste. Dagar som de här önskar jag att hunden kunde rasta sig själv 🙂
  Önskar dig en fin fredag kära du <3
  Kram kram

  Svara
 • åh så mysigt det ser ut, underbart att vara varm om fötterna men just nu är jag kall om händer, rygg, nacke och hela överkroppen… sitter i drag på jobbet, svimmar av kyla och det är knappt att man kan röra fingrarna. :/

  Svara
 • Ser härligt ut att skrota runt i bekväma kläder och ha tända ljus! Ha en skön dag!

  Svara
 • Ett perfekt avslut för arbetsveckan och en lika perfekt start för helgen och stundande höstlov. Jag måste ju säga att det ser supermysigt ut med raggisar och tända ljus. Trevlig Helg fina Hannah <3 kramkram

  Svara
 • Härligt, det är så det ska va´ ibland! Men du vägrar mysbrallor, ser jag, hihi…
  Jag älskar när det är lite ruggigt ute för att det är så mysigt med tända ljus (både inne och ute), fina färger, varmt att dricka. Det är mysigt att vara ute, men så skönt när man får komma in i värmen med sina rosiga, vindbitna kinder (kanske inte heter så, men du förstår vad jag menar, hoppas jag).
  En trevlig helg önskar jag dig, Hannah!

  Svara
 • Härligt, det är så det ska va´ ibland! Men du vägrar mysbrallor, ser jag, hihi…
  Jag älskar när det är lite ruggigt ute för att det är så mysigt med tända ljus (både inne och ute), fina färger, varmt att dricka. Det är mysigt att vara ute, men så skönt när man får komma in i värmen med sina rosiga, vindbitna kinder. Och visst är det mysigt med alla stickade plagg man kan ha på hösten..?
  En trevlig helg önskar jag dig, Hannah!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vilka fina ljuslyktor du har, vart har du köpt dom?
  Längtar tills din klädkollektion släpps, kläderna ser helt fantastiska ut!
  Ta hand om dig! KRAM

  Svara