Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:24 | oktober 26, 2014

Faddergala

God kväll min vän. Jag ligger i en bäddsoffa hos min mamma och Gunnar. Liv ligger bredvid mig och Mio på en madrass vid sidan av soffan. Det enda jag hör är ljudet från ett gammalt väggur som tickar tungt och små mjuka andetag från barnen. Alla sover.
Jag tycker det är så mysigt att sova över här. Det händer inte så ofta så när det väl sker så vill jag knappt somna. Tycker så mycket om att vara här så jag inte vill missa en minut 🙂
Min moster Yvonne från Boden är också här så hon, jag och mamma här suttit i köket, druckit te och gaggat till nu.
Ikväll gick Faddergalan av stapeln. Det blev en sen kväll så vi ville sova kvar och följa med till kyrkan och söndagsskolan imorgon.
Vi gick en otroligt fin Faddergala med sång, värme, bilder och filmer från de olika projekten och barnhemmen runt om i världen. Det var fokus på Indien, Uganda, Nepal och Filippinerna.

IMG_9280.JPG
Mamma i sina vackra kläder från Indien, Liv och jag.

IMG_9380.JPG
Moster Yvonne, Simon och Maria Ådahl, min kusins dotter Tufva, mamma, moster Gull och kusin Catrine, jag, Mio och Liv.

IMG_9283.JPG
Mamma hälsade alla välkomna.

IMG_9309.JPG
Simon Ådahl sjöng och delade med sig av sitt liv.

IMG_9349.JPG

IMG_9360.JPG
Jag fick berätta lite om vårt engagemang och planer för flickhemmet i Indien.

IMG_9365.JPG IMG_9371.JPG IMG_9374.JPG

IMG_9370.JPG
Mio fick ett eget fadderbarn. En pojke från Nepal. Han tyckte det var för många tjejer och nu var det dags för en kille 🙂

IMG_9376.JPG
Världens bästa mamma och jag. Hon är ”mamma” till tusentals barn. Jag får dela med mig av henne till alla de barn hon hjälper i världen.

IMG_9379.JPG
Tufva och Liv.

IMG_9377.JPG

IMG_9378.JPG
När galan var slut så fikade vi innan vi for hem.
Under kvällen lyckades vi samla in 90 tusen kronor. Nu kan kliniken byggas klart och så många fler barns kan räddas och få en framtid. Tack!
Vill du se galan så finns den på kyrkans hemsida snart. Den visades live över internet och snart kommer den upp HÄR!
Hur har din lördag varit?
All Kärlek ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Faddergala”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow! Måste bara säga att det jobb ni gör är fantastiskt! Heja er!!! Kram❤️

  Svara
 • Hej fina du

  Svara
 • Vilket fantastiskt jobb ni gör! Blir helt tårögd av den kärlek och värme ni ger! ❤️

  Svara
 • Gud välsigne er för det arbete och engagemang ni lägger ner. Ni lyser av värme och kärlek, trots den svåra tid ni går igenom. Kram till både dig och din mamma.

  Svara
 • Hej Hanna! Det var så roligt att se dig och hela familjen i kyrkan. Blev rörd av din kärlek och värme på galan mitt i allt det tuffa ni som familj går igenom. Gud välsigne er! PS försökte klicka på länken att ni söker säljare till nya klädmärket men det gick inte. Kramar

  Svara
 • Så din mamma har en livets ord kyrka/ församling? Vill verkligen veta.
  Tack

  Svara
 • Hon och min styvfar är pastorer i en frikyrka mer likt t ex Pingskyrkan. Driver barnhem och missionsarbete samt rehab för psykiskt svaga som samhället sviker. Du hade kanske en negativ tanke bakom din kommentar men det behöver du inte ha. En fantastisk kyrka med människor som gör mycket gott i denna mörka värld.

  Svara
 • Så fint ordnat!
  ”Som en vind”-Simon… hehe, schlagernörd som jag är. Du kan väl hälsa honom att jag tycker att han ska ut på de stora arenorna igen. Sist jag såg honom var i kören bakom ”Förlorad igen”-Martin 1996 (jättebra kör-arr!), jag har alltid gillat hans lite rockiga framtoning och röst. Du kan väl hälsa honom det? 😉
  Festivalen var bättre förr, då fanns det en kärlek till den låt man framförde, nu är det bara massproduktion, yta och reklam som gäller.

  Svara
 • Tillägg:
  … sorry, MÅRTEN hette han ju (inte Martin)!

  Svara
 • Vad mysigt att sova hos sin mamma 🙂 Min egen dog när jag var 25 år, nu är jag själv 42 år, men jag minns fortfarande myskänslan att sova
  över och bli ”bortskämd” och omhändertagen 🙂

  Svara
 • Hej! Blev något fel förut när jag skrev. Vill säga att det ni gör är fantastiskt. Ha en fin vecka! Här hoppas jag att turen vänder i mitt liv. Läser din blogg varje dag sen många år tillbaka för att du ger mig något i själen. kram Therese =)

  Svara