Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:56 | oktober 29, 2014

Du finns i allt

God kväll min vän. Inatt drömde jag om Isak. Drömmen var så verklig så när jag vaknade gjorde jag allt för att somna om igen. Få återuppleva honom igen. Om bara för ett ögonblick. Men jag lyckades inte så jag grät i flera timmar. Hela dagen har jag haft en klump i magen och tårarna brännande bakom ögonlocken. Det var en fin dröm. Men dock bara en dröm.
I drömmen satt vi i soffan här hemma. Han var lika fin som alltid med skjorta och välkammat hår, brunbränd och fräsch. Men hans händer var mindre och såg lite sargade ut. Jag tog hans hand och kramade den hårt. Tittade honom i ögonen och frågade hur han mådde. Han tittade tillbaka och ögonen glittrade, han log sitt lilla finurliga leende, som han alltid gjorde, och svarade, allt är bra. Jag har det bra. På riktigt.
Så vaknade jag.
Ikväll gav han oss ett tecken. Ett tecken att han finns hos oss i allt. I luften, i stjärnorna, i fåglarna som flyger över hustaken, i den lilla ekorren som kilade över våra fötter på kyrkogården och i himlen. Den brinnande himlen. Det kommer alltid vara hans speciella hälsning till oss som är kvar här och älskar och saknar honom så oändligt.
IMG_9571.JPG
IMG_9570.JPG
IMG_9574.JPG
Tack Isak ❤️
Kom tillbaka inatt igen. Snälla.
All Kärlek ❤️


24 kommentarer24 kommentarer om “Du finns i allt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh Hannah, de där drömmarna är ljuvliga och så sorgefyllda efteråt. Ändå så viktiga i en sorgebearbetning tror jag. Jag hade ju också en sådan upplevelse, en sådan hälsning efter väldigt många drömfyllda nätter och tårfyllda dagar av vår semester. Plötsligt sas de magiska orden och sedan dess har jag inte drömt en enda natt. Jag ser det som att jag försonades med min förlust på något märkligt sätt. Varmaste kramen om till dig från Mia
  http://happyvardag.se/2014/10/29/traumainstalld/

  Svara
 • Åhhhhhhhhhh nu rinner tårarna här, vilken fin dröm och vilka underbara tecken 😀 Hoppas verkligen att du får drömma så igen och att du/ni får massor med tecken från honom.

  Svara
 • Är helt övertygad om att Isak finns kvar hos er. En ängel som vakar över er. Fortsätt att tro på det sätt du gör! Slank in på den här bloggen för något år sedan när ni befann er i Thailand. Tack för en helt fantastisk blogg. Du bryr dig verkligen om dina läsare. Gråter varje gång du skriver om Isak. Ni är så oerhört starka allihop. Ta väl hand om dig !!Kram Heléne

  Svara
 • Blir så berörd <3 Är också övertygad om att Isak är med er varje dag.
  Förlorade min morbror för några år sedan och är bergsäker på att han hälsar på mig lite då och då för att kolla läget <3 Det började efter en gång jag besökte hans grav, sen dess har jag haft känslan att han tittar förbi och är med mig lite då och då!
  Ta hand om dig/er. Tänker ofta på er. Tack för du delar med dig Hannah.
  Kramar <3

  Svara
 • Låter som en vacker dröm!
  Ta hand om dig och familjen!
  Varma kramar

  Svara
 • Jag kan relatera till hur en sådan dröm griper tag i en, känslan av total närhet och att man bara vill drömma vidare.
  Kära Hannah, jag förstår att den berörde dig och jag är helt övertygad om att Isak ville meddelade dig något viktigt, det som han också sa till dig i drömmen… Enligt min inre övertygelse så är det via drömmen man på det mest ”verkliga sättet” kan få kontakt med de som har gått bort. Det är när man sover och hjärnan befinner sig i det avslappnande, ickefysiska tillståndet, som själarna får kontakt.
  Jag har läst en bok av Deepak Chopra, ”Livet efter döden” som jag varmt rekommenderar och den hjälpte mig att nå fram till min övertygelse.
  Saknaden kommer man dock inte undan. Isak verkar ha varit en så fin kille. Han hade tur som fick känna din kärlek och jag tror att han känner den än.
  Varma, tröstande kramar från mig!

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • <3

  Svara
 • God morgon!
  Vet precis hur sådana drömmar känns. Min mormor gick bort för 2 år sedan. De sista 3 åren i hennes liv satt hon förlamad i rullstol och kunde inte prata till följd av en svår stroke. Men efter att hon hade gått bort drömde jag vid ett tillfälle hur hon helt plötsligt stod framför mig och hon var frisk och kunde prata. Jag minns inte vad hon sa, men hon såg så lycklig ut. Det etsar fast sig i minnet. Hon lämnade oss alldeles för tidigt. Men det blir en tröst på något sätt, för mig är det att mormor är hemma hos Gud. Hennes Gudstro var otvivelbar och stark ända in i det sista. Önskar dig en fin dag, kram.

  Svara
 • Så otroligt sorgligt….men,en vacker tröst att han ger er tecken. Jag höll på att förgås av sorg då min pappa gick bort. Inredde ett rum med dörr i mitt hjärta och öppnar den lite på glänt och pratar med honom varje dag. På så sätt finns han alltid med mig och det känns tryggt och ger mig tröst. Kram till dig fina Hannah

  Svara
 • Vilken fin dröm! Han talar om att han har det bra nu, på riktigt!! Det är ni som är kvar som har det svårt nu.
  Kram

  Svara
 • Det ger verkligen tröst att se de där tecknen, det blir lite mer uthärdligt på något sätt. Stor kram

  Svara
 • Du vet väl att det är i drömmarna dom kommer ? Han har det bra. Kram

  Svara
 • Fina Hannah.
  Förstår att det måste vara jättejobbigt för er alla.
  Tänker på ekorren som sprang över era fötter, när vi begravde min Far så flög det fjärilar runt oss,och så planterade jag en Klematis som Mor o Far hade haft på sin tomt, och en dag här i somras flög flera stycken fjärilar runt denna blomma. Fantastiskt.
  Var rädd om er. All kärlek o styrka.

  Svara
 • Åååå vad fint du skriver Hannah, gråter och det bränner i hjärtat. Fina Maggan och alla ni andra. Vilken smärta, tomhet o saknad ni måste ha. Tänker så ofta på er!! Känner ingen men ni verkar vara fantastiska människor.
  Kramar

  Svara
 • Åh, vad fint du skriver Hannah… Blir så berörd…
  Tänker på er.
  KramKram

  Svara
 • I våra drömmar dyker dem upp var kära:) Var uppmärksam på tecknen/djur, googla Solöga& djurets art om du vill ha svar på vad djuren vill oss, själv har jag fjärilar och nyckelpigor som pockar på min uppmärksamhet:)
  Kram kram♡♡♡

  Svara
 • Min farmor sa alltid till mig när jag var liten när vi såg en brinnande himmel ”att det är änglarna som dansar”. Varje gång jag ser en rosa himmel tittar jag upp och tänker på farmor och andra personer som har försvunnit från jordelivet och ler litegrann och tänker att nu har de roligt där uppe. En fin tanke…

  Svara
 • Vill ge dig en stor kram i denna svåra tid…
  Vilka fantastiska bilder med den brinnande himlen som en hälsning.
  Jag kan tycka mig se ett ansikte i den översta bilden…Tänk dig solen som en prick ovanför näsan så ser man ögonen och ögonbryn ovanför och en smal mun i nederkant av det orangea, helt fantastiskt.
  Ta hand om dig

  Svara
 • Hej finaste finaste Hannah!! Tänker mycket på er <3. Tycker mig se en ängel ganska tydligt på bild ett och två. Det går en strimma med moln rakt neråt till höger i bild och ovanför den strimman ser jag en ängel med armarna utslagna och ena benet lite uppåt precis som den dansar och med stora vingar i bakgrunden. En ro fylld och tröstande bild då jag tycker ängeln ser så lycklig ut, hoppas du kan se den <3 Många kramar <3

  Svara
 • Hej Hannah! Nämen vad konstigt….jag hade skrivit ett inlägg här och nu är det borta.. Jag såg ju att det var med bland kommentarerna, men nu är det borta…
  Hur som helst så var det väl en underbar dröm! Du fick möta Isak igen och han sa att han har det bra nu, på riktigt. När man sover sägs det ju att själen kan lämna kroppen för att ge sig iväg en sväng… ;), och det var väl då det var tänkt att ni skulle mötas.
  Det där med händerna förstår jag inte….Kanske var det din oro som ”ville se att något inte var bra”…men det är det. Han har det bra. Han är med er alltid. Lev på ni så kommer ni att träffas en dag igen! 🙂
  Att han kom till dig och inte till Magda, kan ju bero på att de ju står/stod varandra för när och hon kanske inte är redo för det ännu.
  Men visst har du väl berättat om drömmen? Borde lätta hennes sorg en liiiiten aning.
  Jag har skrivit till henne tuuusen gånger, men kommentarerna ”fastnar” inte? Men jag har köpt en liten sak som jag ska skicka och som hon kanske kan bli lite ”glad” av. Aj, nu slog hennes sorg mig i magen….lider såå med henne…
  Miljoner kramar! /Ellali

  Svara
 • Saknaden av Isak är så stor, såklart, men han verkar vilja hälsa på er på olika sätt och berätta att han har det bra där han befinner sig nu, han mår bra och vill inte att du skall oroa dig för det i alla fall ❤️
  Många varma kramar till dig Hannah!

  Svara
 • Håll fast vid din vackra dröm! Jag hade en väldigt stark och tydlig dröm om man pappa härom natten. Han gick bort för drygt 3 år sedan. Sedan han försvann har jag fått ett till barn och jag kan tycka det är så sorgligt att han inte fått träffa henne. I drömmen sa han till mig att ”jag ser er och jag har koll på er”. Allt var så starkt. Jag tror definitivt att det var en hälsning från honom och det gör mig lugn i själen. Han är med oss, var vi än är.
  En varm kram till dig, Hannah!

  Svara
 • Hej Hannah,
  Jag läser din blogg men kommenterar aldrig men ville göra det nu för jag blev så rörd och glad! När min mormor gick bort så drömde jag att jag satt brevid henne, tog hennes hand och frågade om hon hade det bra och hon svarade ”jag har det bra nu, du behöver inte vara orolig för mig. Jag har det bra”.
  Jag har alltid hoppats på att det var mer än bara en dröm och det du skrev gav mig gåshud.
  Jag hoppas av hela mitt hjärta att din systerson har det bra där han är nu. Min mormor var nästan nittio och livet har sin gång men om de är på samma ställe så ger det mig frid och hopp att de och alla andra som rycks bort från vår värld har det bra. Att vi inte behöver oroa oss för de har det bra nu.
  Tack för en fin blogg.
  Malin

  Svara