Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:24 | november 1, 2014

Alla Helgons dag

God kväll min vän. Jag kom precis hem från stan.
Har ätit brunch på Villa Godthem, på Djurgården, där Isaks minnesstund ägde rum. Isak är begravd väldigt nära så det är promenadavstånd.

IMG_9662.JPG
Satt inne i värmen och tittade ut över ett höstigt och ruggigt Stockholm.

IMG_9663.JPG
Det regnade och var kallt när jag gick till Galärkyrkogården. Men väl där så möttes jag av en sådan värme, ljus och liv. Konstigt på något vis att där på kyrkogården var det mest liv.

IMG_9668.JPG
Det var så vackert. Folk som i tystnad gick runt och det var ljus överallt. Ställde ett batteri-ljus, som kommer lysa i 700 timmar, vid hans sten. Lade handen på den kalla blöta stenen och började gråta. Så overkligt och konstigt. Men han är inte där. Han ligger inte i den kalla mörka jorden. Han är i himlen. Han dansar med änglarna. Han och så många andra älskade och saknade som lämnat oss i förväg är tillsammans där uppe. Skrattar, ler och har det bra.
På muren där han lykta med bild står tände jag ett nytt ljus i lyktan och satt på bänken en stund och pratade med honom. Jag vet att han hör och jag vet att han finns nära oss hela tiden. Vid lyktan stod en take away mugg med latte. Ringde Syster och frågade om hon ställt den där men det hade hon inte. Vi vet inte vem det var men vi vet att det finns många som saknar och älskar honom samt någon som tog sig tiden att ställa en latte där. Latte som han älskade att dricka. Det värmde våra hjärtan.
Ha nu en fin kväll.
All Kärlek ❤️


14 kommentarer14 kommentarer om “Alla Helgons dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kramar till er alla. <3

  Svara
 • Ja visst är det ljust och fint på kyrkogårdarna idag. Vi va på dop för min brorson så nu är det skönt att slänga benen i soffan. Kram

  Svara
 • Det är så otroligt vackert på kyrkogårdarna nu i helgen när det lyser så mycket ljus. Har själv varit och tänt ett ljus på min mammas grav, hon gick bort i cancer i somras.

  Svara
 • Åh vad fint av den personen som lagt en mugg där, det betyder mycket, själva symbolen. Men man undrar samtidigt vem. Hur som så hade han säkert många som älskade honom. Fina fina.
  Beklagar ännu en gång, sorgen.
  Var själv i Skogskyrkogården och tände ett ljus för min vän. Fällde några tårar emot min vilja, pratade lite med henne och sen var det hem tog vi en promenad runt kyrkogården för att se dom vackra ljusen som lyser upp.
  Hoppas ni får en trevlig kväll denna vackra speciella helgona helg.

  Svara
 • http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2534168-tomas-sjodin-vad-roligt-det-skall-bli-
  Tomas Sjödin skriver så fint om alla helgons dag!

  Svara
 • Så fint på kyrkogårdarna nu i helgen, tänk om det alltid kunde vara så.
  Jättefint med lattemuggen. ♥
  Stor kram till dig & hela er stora fina familj. <3

  Svara
 • Men ååh, så fint! Jag kan förstå att ni blev varma i hjärtat av gesten. Ja, det är så vackert vid gravplatserna nu, som ett hav av eld, värme och kärlek. Han kände säkert din närvaro och din värme. Kramar från mig.

  Svara
 • Åh blir så gråtmild fina familjen graaf! Kram

  Svara
 • Hej vackra Hannah!
  Kommenterar tyvärr sällan men vill verkligen tacka dig för att du så fint och öppenhjärtligt delar mig dig av din person till oss läsare.
  Så otroligt sorgligt att Isak inte finns här hos er längre även
  om du vet att han har det bra där han är nu. Tycker du och din syster kämpar på så fint tillsammans <3.
  Stor kram till dig. Önskar dig en fin söndag.

  Svara
 • ❤️❤️

  Svara
 • Vad fint att någon vän ställt dit en latte till Isak!!

  Svara
 • Hej fina ❤️ Du är så stark, du är en stark förebild. Jag önskar att jag hade den styrkan och det modet att orka/kunna ta mig till kyrkogården och tända ljus för min farmor och mina ängla vänner. Men jag känner mig så svag, så feg. Ena sekunden är jag på väg att sätta mig i bilen och åka till kyrkogården, men fegar ur varenda gång. Jag kommer bryta ihop, kommer jag någonsin orka upp igen?
  Jag kommer någon dag dit jag med, det hoppas jag.
  Du är fin, KRAM

  Svara
 • Tänk vad fint att du finns, åker till Isak när mamma inte är i stan. Gulle dej fina Hannah <3

  Svara
 • jag var i kyrkan i går då pastorn sa att för Gud är alla människor levande, och menade de som då dött från denna världen… det var så fint… kram

  Svara