Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:23 | november 3, 2014

Babyface

God kväll min vän. Har din dag varit bra?
Jag ska strax natta flickorna och sätta mig och gå igen jobbmail. Får se om jag hinner med några avsnitt av The Killing också innan jag somnar. Det är spännande nu.
Jo, minns du att jag skrev om en behandling jag gjorde förra veckan. Jag som typ aldrig gjort något mer än bara vanlig ansiktsbehandling har hittat något magiskt 🙂
Det var min vän Malin och Tilde som tipsade om denna fantastiskt duktiga tjej Patricia, som har sin nyöppnade salong i Sundbyberg.
IMG_9501.JPG
Mötte upp Malin…
IMG_9499.JPG
… Tilde och deras söta barn hos Patricia.
IMG_9543.JPG
Jag och Malins lilla flicka Yasmine.
Patricia gör verkligen allt från topp till tå. Men inga sprutor med nervgift/botox och sådant. Bara ”ofarliga” behandlingar som gör underverk.
På mig gjorde hon en föryngringsbehandling med IPL som hjälper att öka kollagenet i huden, tar bort pigmentfläckar och gör huden fräschare och yngre. Den hjälper även mot acne.
IMG_9503.JPG
The naked truth. Har inte så mycket pigmentfläckar kvar. Förr såg jag helt galet fläckig ut men efter att jag fick Vida så försvann mycket. Men min hud har blivit sämre efter att Isak dog. Min hud och mitt hår är katastrof. Håret har gått av och det är kala fläckar här och var jag känner mig glåmig.
IMG_9510.JPG
IMG_9508.JPG
Först rengjorde Patricia min hud i ansikte, på hals och dekolletag.
IMG_9516.JPG
Innan IPL-behandlingen gjorde hon också en peeling med AHA-syra.
IMG_9520.JPG
Sen var det dags…
IMG_9522.JPG
… för föryngringsmaskinen 🙂 Love it!
Jag såg skillnad direkt. Blev så len och fräsch. Man ska göra det 3-6 gånger med tre veckors mellanrum så jag har några gånger kvar innan jag får ett babyface igen 🙂
Nu har hon ett erbjudande på Let’s Deal så passa på! Det har jag gjort.
IMG_9719.PNG
Patricia är så proffsig, trevlig och jag vill varmt rekommendera henne. Jag vill hjälpa henna att komma igång med sin nyöppnade salong för att jag verkligen tycker om henne och det hon gör.
Jag ska dit snart igen och vaxa benen. Har aldrig gjort det förut. Har du? Gör det ont?
Ska visa före- och efterbilder när jag gjort en till IPL-behandling om drygt två veckor.
HÄR! hittar du hennes hemsida Patricia Beautycare med all info.
Stor Kram ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Babyface”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch jag har aldrig vaxat, låter läskigt, oooont!! Eller? Du får berätta. 🙂
  Men ansiktsbehandligen skulle vara skoj att ge bort till min mor, känns som att hon kan behöva det mer än mig, 40 år är ingen ålder men 60 är väl ändå mer att hänga i julgranen. 🙂 Vi är unga fortfarande Hannah, fina fina Hannah. Men kul att du kunde se skillnad, man blir nyfiken på att prova. 🙂

  Svara
 • Jag har vaxat mina ben och tyckte att det gjorde ganska ont första gången, men sen var det ingen fara. Det är lite som att noppa ögonbrynen, första gången gör det ont men sen vänjer sig huden.
  Lycka till! 🙂

  Svara
 • Jag har använt epilator i 20 år och även provat att vaxa mig flera gånger. Vaxa på salong är sååå mycket värre än epilatorn. Brrrr. Det gör jag helst inte om :-).
  Men allt beror på hur kraftig hårväxt man har också. Jag lät väl det växa till sig ordentligt inför vaxningen. Dessutom så vaxade jag även över knäna. Jag använder bara epilatorn tom knäna. Det gör ondare på huden över knäna.
  Äsch, allt är individuellt. Det blir nog jättebra. KRAM.

  Svara
 • Vaxa benen, jo visst känns det – men det är ju en kort smärta och sen är det klart. Kanske att vaderna känns något mer än smalbenet men…nää, det där fixar du galant! Låt bli solen ( vilket just nu kanske inte är så svårt…) i en vecka efter vaxningen bara..

  Svara
 • Hej Hanna!
  Hur länge varar en sån där föryngringsbehandling? Låter intressant!
  Kram

  Svara
 • Hej,
  Det är skillnad på laser och IPL. Du har varit på IPL-behandling där man använder många våglängder samtidigt vid behandlingen. En laserbehandling är en våglängd framtagen specifikt för en viss behandling. Dvs det är två olika behandlingar så skriv gärna IPL-behandling så det inte blir förvirring bland läsarna.
  Lycka till med behandlingarna och hoppas du blir nöjd.
  Kram
  Lenita

  Svara
 • Tack Lenita. Visste inte att det var skillnad. Men det ska vara IPL. Ändrar till det direkt. Kram!

  Svara
 • Hej fina du!
  Jag upplever att vaxa benen gör olika ont beroende på hur man mår faktiskt.. Är man lite trött, kanske har mens eller så, då brukar det göra lite ondare. I normala fall är det ingen fara tycker jag. Det går så fort så det är lugnt! 🙂
  Bra att du lyfter fram Patricia, vi ska hjälpa varandra, det mår alla bättre av! Kram

  Svara