Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:52 | november 3, 2014

God natt!

Nu blir det ett nytt avsnitt av Sons of Anarchy och sedan sooova.

IMG_9720.JPG
Hoppas på att få träffa Isak inatt ❤️


9 kommentarer



9 kommentarer om “God natt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gonatt finaste Hannah

  Svara
 • Min farmor gick bort förra året i juni. Det var en tisdag vid 23.03 och varje tisdag vid den tidpunkten tittar jag upp mot himmelen, sluter mina ögon och ”pratar” med henne under den minuten. Jag har hälsat till Isak via henne och jag tror så starkt på att hon hör och känner mig. Jag känner inte er, men känner så med er 🙁 jag hoppas att Isak har fått höra mina varma ord och att farmor och han har det bra ❤️ stor kram

  Svara
 • Åh fina hoppas att du fick drömma lite med Isak och höra hur bra han mår och har det. 🙂 <3

  Svara
 • Hoppas du har fått en god natts sömn ❤️

  Svara
 • Hej Hannah!
  En helt OT fråga men jag såg en bild på dig, kommer inte ihåg om det var på din systers blogg eller om det var på instagram, där du har på dig en SÅ snygg beige/brun grovt stickad kofta. Precis en sån som jag är på jakt efter! Vet du vilken jag menar och isåfall kommer du ihåg var du köpt den?
  Hoppas du får en bra dag!

  Svara
 • Den bilden på mig i koftan var på bådas våra bloggar ☺️ Den köpte jag för flera år sedan på LXLS.se. Men det finns kanske kvar. Kram!

  Svara
 • Det hoppas jag att du gjort Hannah ❤️

  Svara
 • Hej fina du! Skrev du själv texten på den rosa lappen? Eller hittat den ngn annanstans? Jättefin var den i alla fall! Isak har meddelat dig att han har det bra nu. På riktigt. Det har han.
  Därför kan det ju hända att ni inte behöver träffas på ett tag.. 🙂
  Har du berättat om drömmen för Maggan? Kan tänka mig att hon blev rörd o aaaningen lättad. Det var nog så att din själ lämnade din kropp en liten stund när du sov, och Isak förstod att du behövde höra det han sa o därför mötte upp dig. Tror jag skrev förut att Maggan stod/står honom för när och inte är redo att ”möta” honom än.
  Aj aj. Det gör så ont när man tänker på det hela. Orkar knappt tänka på hur det känns för er och speciellt för hans mor, Magdalena, som gått genom eld och vatten med honom….
  Massa kramar / Ellali

  Svara
 • Hej kära. Nej, jag hittade den texten på Instagram. Tänkte på Isak ❤️ Ja, jag berättade för syster om drömmen och hon önskade att hon också fick träffa honom i en dröm snart igen. Hon fick krama honom ordentligt och lukta på honom för några veckor sedan. En fin och go dröm. Kram!

  Svara