Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:47 | november 3, 2014

Pigg som en mört

God måndag min vän. Hur har din helg varit?
Jag var inte ett dugg trött imorse när klockan ringde 07.00 och det var dags att väcka William. Måndagmorgnar brukar annars vara min tröttaste stund på veckan. Dessutom låg jag och kollade på The Killing till halv två inatt så jag borde vara trött.
Tröttheten kommer väl som en käftsmäll framåt lunch 🙂
När jag och Peter låg i soffan och plöjde flera avsnitt av The Killing drack vi glögg och åt massor av gott. Söndagar är vår frossardag (eller egentligen flera dagar än så) för att vi inbillar oss och säger till varandra, varje söndag när vi länsar chips- och godisskålen, att på måndag börjar vårt nya nyttiga liv. Den måndagen har fortfarande inte kommit 🙂

IMG_9695.JPG
Min fina vän Linda, som är lika jultokig som jag, gav mig årets Blossaglögg. Den har smak av lavendel och var riktigt god.

IMG_9698.JPG
Hon vet också min fäbless för skumtomtar och den gamla godingen dillskruvar.

IMG_9699.JPG
Härligt med vänner som lägger sådana här saker på minnet.

IMG_9700.JPG
Hon vet också att jag älskar att pyssla. Så nu har jag att göra inför jul 🙂
Håller på med ett roligt projekt inför årets mama-gala den 17 november. I den här stora lådan ligger mitt projekt. Det kliar i fingrarna.

IMG_9704.JPG
Dags att sätta igång.
Var rädd om dig och kom ihåg att Du är värdefull.
All Kärlek ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Pigg som en mört”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ooooo spännande med lådan!! *vill se nuuuu*
  Hoppas du får en bra måndag, här ligger jag i soffan med bebis i famn och lyssnar på regnet 🙂

  Svara
 • Go eftermiddag! !
  Är med en stor glögg älskare. ..men lavendel? ?? hmmm var den verkligen god, får lite av en blomstersmak i munnen när jag tänker på den hehe! Men så länge man inte testat så. ..ha en härlig fortsatt dag! !
  Hoppas detta funkar för aldrig skrivit här förut….tjingeling

  Svara
 • Åh vad gott med dillskruvar, var i allsin dar har hon hittat dessa?!?
  Har inte sett dem i matbutik på väldigt länge…

  Svara
 • Hehe, jag kunde skriva under på Eva Buchs kommentar där nere… förutom sista raden då. 😉
  Härligt med myskväll!

  Svara