Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:09 | november 4, 2014

Födelsedagsfix

Hej min vän. Allt väl?
Imorgon fyller Mio år, men även hans kusiner Tristan och Charlie 🙂
Så det vankas kalas!
Har varit iväg en sväng nu i eftermiddag med syster och köpt presenter och annat. Gillade när Mio var yngre och jag kunde gå lös i leksaksaffären. Det var mycket lättare och man kunde köpa fler saker. Nu är det inte leksaker på önskelistan utan fotbollskor, kläder och en TV.

IMG_9733.JPG

IMG_9656.JPG
Tänk att min lilla pojk fyller 11 år.
Kram ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Födelsedagsfix”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad vacker du är på bilden i bilen.
  Grattis till alla som fyller år. Kul med gemensamt kalas.
  Hälsningar Skåne.

  Svara
 • Tänk vad tiden springer, jag minns att jag planerade ett bröllop (mitt eget, som gick i stöpet) när jag surfade på nätet och hittade ngn intervju med dig om din klänning & ditt giftermål med Mios pappa.
  Minnen.
  Grattis till Mio & kusinerna i morgon, så roligt att ni prickat in tre kids på exakt samma datum du och syster. 🙂
  Hoppas dagen blir fin.
  Kram på er!
  /O.

  Svara