Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:05 | november 7, 2014

Fnitter och skaldjur

God kväll min vän. Jag och Fnulan sitter lite fnittriga i soffan och ska strax gå och lägga oss efter en mysig och goood kväll.
Malin, Fnulan kom och hälsade på idag. Hon är på kurs uppe Stockholm och får inte åka tillbaka till Skåne förrän vi har träffats 🙂
Ikväll bjöd jag på skaldjursbuffé här i Sigtuna. Vi har ätit så mycket så jag kan knappt förstå hur vi hann prata mellan tuggorna. Kanske för att vi var där i över tre timmar 🙂

IMG_9866.JPG IMG_9867.JPG IMG_9868.JPG IMG_9869.JPG

IMG_9870.JPG
Så mycket gott!

IMG_9872.JPG
Fnulan och jag.
Fnulan har tagit massor av bilder men hon lyckas inte maila över dem till mig så du får mer bilder imorgon.
Kramar ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Fnitter och skaldjur”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna !! Var det din svägerska som var med på roomservice igår? Pernilla karyd? Tyckte det såg ut som hon…:) kram och trevlig helg! ❤️

  Svara
 • Fina tjejer 🙂 Jisses så gott det såg ut 😀

  Svara
 • Åh jiiisses så gott det såg ut! Skaldjur i alla dess former går alltid hem hos oss!

  Svara
 • Hej Hannah,
  Jag är ledsen men jag blev sorgsen när du gjorde ett långt inlägg om ”föryngringsbehandling” i ett tidigare inlägg. Vet att du inte fick så mkt respons, dock en kommentar som liksom min i all vänlighet undrar varför man i hela friden behöver en sådan behandling i våran ålder..?
  Jag tror på att vårda sin kropp och vara mån om sin hälsa och kosten överlag. Men de signaler det skickar ut i en blogg att man behöver ta till en sådan åtgärd när man inte ens har passerat 40 år tycker jag är lite oklokt. och sorgligt.
  Du är en mycket vacker kvinna och det säger jag från hjärtat. Det handlar inte om avundsjuka eller att jag själv inte skulle uppskatta mitt eget utseende. För det gör jag. Men varför inte låta ansiktet ”åldras” med värdighet och trygghet. Vara stolt över sina år och acceptera att man kanske inte har ett babyface och känna ett lugn i det? Ansiktet förändras med åren, oavsett orsak. Det vet vi väl alla?
  Det signalerar så negativa signaler till läsarna och kvinnor generellt kan vara enormt kritiska till sina utseenden. Varför inte stötta i det istället? Att vi duger precis som vi är?
  Dessutom strider det helt emot mina principer att göra skönhetsbehandlingar då man har sina barn inom barnomsorg. Förstå mig rätt: barnomsorg utnyttjas när man jobbar, inte för semester eller egen ledighet. Har ett par bekanta som jobbar på förskola och där ser man rött då föräldrar lämnar sina barn på lediga dagar eller för träning eller nöjen. Barnomsorg är till för att föräldrar ska kunna jobba eller kanske studera. Jobbar man t ex inte heltid eller en halv dag så är det väl en självklarhet att man hämtar sina barn tidigare?
  Nu vet jag inte om så är fallet med dig, men i min värld så verkar du inte jobba så mycket utan ha en del luckor och ledig tid.
  Jag har en kristen grundsyn och det är därför jag har följt din blogg i perioder och för att du verkar vara en god människa med ett stort hjärta.
  Men jag kommer lämna bloggen nu för att jag tycker att det handlar mer och mer om konsumtion, materiell strävan samt ytligheter.
  Kanske är jag tråkig och präktig. Det må så vara. Men jag står upp för vissa ideal och då kan man kanske uppfattas så.
  Tror inte du kommer sakna mig som läsare direkt… Ler… Men jag vill bara be dig tänka på vad du signalerar till andra kvinnor och kanske pusha lite mer till kvinnors styrka.
  Att klara sig självständigt, både ekonomiskt och känslomässigt. Att inte vara beroende av någon annan, att uppmuntra till utbildning och understödja att vi kvinnor duger precis som vi är. Med eller utan babyface 😉
  Ta hand om dig.
  Med vänlig hälsning från mig!

  Svara
 • Om du vill så träffas jag gärna och pratar ut. Varje kommentar du skrivit under alla år har innehållit kritik på mitt sätt att leva. Det måste vara frustrerande att lägga ner så mycket tid och negativ energi på en person du inte känner. De personer jag inte finner något utbyte av har jag valt att lämna och gå vidare. Därför blir jag glad att du nu äntligen tagit beslutet att lämna även om det alltid är tråkigt att tappa läsare. Tack för din tid här på sidan. Kram.

  Svara
 • Hej Hannah
  Vad heter restaurangen ni åt på? Såg ju så gott ut. Och vad kostar det? Skulle vilja ta med min dotter dit
  Kram Nina

  Svara
 • Mysigt det såg ut . Hoppas Fnulan gav dig en stooor kram från
  Mig som hon lovade

  Svara
 • Vackra tjejer!
  Både på insidan och utsidan!
  Kram

  Svara