Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:29 | november 19, 2014

Härlig inspiration och shopping

Hej vacker. Sitter i soffan med tjocktröja, raggsockor och mjukiskläder samt inlindad i en filt. Fryser så och har gjort det hela dagen.
Hoppas jag inte börjar bli sjuk. Det har jag inte tid med nu. Mycket jobb, möten och planering väntar resten av veckan.
Barnen tittar på TV och jag försöker få upp värmen med en stor kopp te. Har datorn i knät och har klickar hem lite från Passion For Brands. Har länge kikat på dessa godingar och idag var det dags 🙂
Har många jobbmöten, middagar och glöggmingel med vänner och då krävs snygga outfits och nu när det är så mörkt så måste jag ju kunna tända ljus som även doftar gott. Anledningarna till att få shoppa är väldigt många.

IMG_0437.JPG
Den här snygga lite slappa skjortan från Cat&Co klickade jag hem.

IMG_0433.JPG
Även dessa Ivy Oil från Circle of Trust och en svart, stora och härlig halsduk från d.brand är snart i min ägo.
Ser mig i denna outfit med antingen ett par höga svarta pumps och min skinnjacka från Anine Bing eller mer casual med ett par svarta boots och min långa kappa från Filippa K. Kan va snyggt va?!

IMG_0443.JPG
Väskor får vi kvinnor inte nog av, eller hur? 🙂 I alla fall inte jag. Ibland vill man ha en liten till fest eller större om man ska iväg med barnen och behöver få plats med blöjor etc. Men så måste man ju matcha också så olika färger krävs.
Jag klickade hem den svarta till vänster från Decadent men jag tittade även på den sjukt snygga med fransar från Campomaggi och den bruna, som påminner om Bottega Veneta, från Tigha.

IMG_0434.JPG
Doftljusen från Voluspa är lyxiga och de bästa. Jag beställde en julig doft av mandarin och kanel. Jag älskar jul och vill fylla hela huset av pynt och doft. Ljuslyktorna med leoprint från Blossom är så fina till väldigt bra pris.

IMG_0466.JPG
Har visat den förr men gör det igen. Bara för att den är så fin. Johanna Dress från Lise Sandahl. Den kommer bli perfekt till jul- och nyår.
Lite inspo från mig och Passion For Brands till dig.
Mitt paket lär dyka upp imorgon eller i övermorgon. Längtar. Älskar paket 🙂
Nu ska jag värma middagen som jag förberedde tidigare i eftermiddags.
Hemmagjorda köttbullar med pasta och min goda gräddsås står på menyn.
Stor Kram ❤️
I samarbete med Passion For Brands


9 kommentarer9 kommentarer om “Härlig inspiration och shopping”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skicka gärna receptet på din goda gräddsås!!

  Svara
 • Skulle nog kunna tänka mig den bruna väskan, minus fransarna då. Och en större modell, för jag har så mycket ”ifall att”-saker i min väska.
  Det är kul att höra hur andra gör – jag har som mest EN sommarväska och en lite kraftigare, som tål snö- och regnpromenader, vinter-/höstväska. Skulle jag byta ofta så skulle jag behöva köpa dubbletter av alla saker jag har i väskan, så jag slipper förflytta grejorna.
  Blir galen om jag skulle ha glömt något i den ”andra” väskan. 😉
  Kram på dig!

  Svara
 • OMG kvinna, vad vacker du är i klänningen! Du påminner så mycket om mig själv, inte på hur vacker man är, för du är bländande vacker, utan på att gilla så många olika stilar. Att man ibland verkligen vill klä sig fint, feminin, festlig och ibland bara vara casual, lite coolstol, street. Så härlig kombo att ha i livet och garderoben. 😀
  Hoppas du får njuuta av dina paket snart. Ljusen skulle jag också vilja ha och blusen var kanon fin. 😀

  Svara
 • Wow vilka snygga saker, men du passar ju i allt med!!! Kolla in min blogg från Capri:
  ITALIEN
  http://mittlivpacapri.blogspot.se
  Kram

  Svara
 • Gräddsåsen tack!

  Svara
 • Hackar en vitlök och fräser i lite smör. Häller över lite grädde och vispar ihop. Häller på resten av grädden (sammanlagt ca 3-4 dl) En tärning svampbuljong och några droppar soja. Igår blev det mer en gräddig svampsås då jag även blandade i ca 1dl lött stekta kantareller. Salt och peppar. Gott!

  Svara
 • Vad snygga skor du har till långklänningen. Vad är det för några och vart har du köpt dom?

  Svara
 • Tack. De är från Bally men säkert fem år gamla.

  Svara
 • Snygg klänning (har likadan 🙂 och ljusen är heelt underbara med god juldoft! Köpte tre st Voluspa på Kicks för bra pris!

  Svara