Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:31 | november 20, 2014

Morgonläsning

God morgon min vän. Hoppas att du har sovit gott.
Det känns inte som morgon när klockan ringer. Snarare mitt i natten. Det är så mörkt. Men det kan vara småmysigt. I alla fall idag då jag inte var trött kl 06.30 och jag gick ner och tände ljus och gjorde mig en kaffe innan jag väckte pojkarna.
Köpte en bok igår. Keplers nya Stalker. Passade på att läsa en stund också. Den verkar riktigt läskig så det är ännu bättre att det är mörkt 🙂

IMG_0488.JPG IMG_0494.JPG

IMG_0498.JPG
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤️


13 kommentarer13 kommentarer om “Morgonläsning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hi hi vad söt du ser ut i din onepice! God morgon på dig med, det är mörkt som attans men otroligt mysigt. 😀 Däremot är jag alltid trött, usch.
  Åh vad härligt att ha det så, att kunna gå upp före barnen, fixa en kaffe och allt i lugn och ro. Mina loppor vaknar nästan samtidigt som mig så vi hinner inte med sånt för det är bara fixa sig, dra iväg till dagis och jobb. 😀

  Svara
 • God morgon ❤️
  Modiga du som läser Kepler i mörkret. I ett hus. Jag var otroligt tacksam över att bo jag bor högst upp. Sträckläste den över en dag, så bra men obehaglig. Måste vara fel på mig som gillar pulsen jag får av deckare ;0). Det är iaf ett bra tidsfördriv under långa tråkiga sjukdagar i soffan. Ha en härlig dag, vi ses på WF.
  Kramar

  Svara
 • Här sov bebisen drömlikt med att bara äta EN gång inatt – har aldrig hänt innan 😀 Meeeen då vaknade de större barnen FYRA och höll låda på övervåningen ggrrr!
  Jag läste första Keppler och halva andra boken men den va ju så läskig att jag inte vågade gå ner i källaren så jag fick sluta…. Gav mannen Stalker men jag ska INTE läsa haha
  Ha en bra torsdag, snart helg igen ju 🙂
  Kram

  Svara
 • Godmorgon till dig också.
  Jodå i natt har jag sovit ganska bra 🙂 Och vaknade pigg,, tände ljus och läste lite ur Bibeln. Kaffetåren å så klart. Sen en promenad med hundarna. Nu frukost. och kaffe igen 🙂
  Gillar också att läsa spännande böcker, men jag blir ju så rädd. Fast det är en lite härlig känsla ändå 😉
  Önskar dig en bra dag.

  Svara
 • Vilken härlig och stärkande morgon ❤️

  Svara
 • Hej Hannah,
  Har följt din blogg lite drygt ett år och får många tips och inspiration från ditt liv du delar i bloggen.Jag har en dotter som är två veckor äldre än Vida så känner igen mig i mycket som mor till en lite galenpanna :-). Tack för allt fint. Vill tipsa dig om en jättefin låt med Josh Groban som heter ”To where you are”. Tänkter på er och Isak som ni sörjer i familjen när jag hör den låten. Låten är underbart fin!
  Ha en fin dag!
  Kram Helena

  Svara
 • Mysigt med en liten stund för dig själv på morgonen!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har precis börjat följa din blogg, och jag kan säga att jag redan älskar den. Du delar med dig av stort och smått och man blir så där härligt glad och tillfreds när man läser den. Du får ha en fin dag och vara rädd om dig. Och mys vidare// Kramen L.

  Svara
 • Tack ❤️ Vad glad jag blir över dina ord. Kram

  Svara
 • Åh! Den boken ska jag köpa till min man i julklapp, den verkar sjukt spännande. Jag gillar verkligen din blogg, jag tycker att du har ett sånt mysigt och fint tilltal till oss läsare. Ha en superfin dag! Kram Angelica

  Svara
 • Vad bra att du känner så. Jag vill förmedla en skön känsla och att du ska känna dig speciell. Som du är 🙂 ❤️

  Svara
 • Hej Hannah! Vill bara säga att jag älskar din blogg. Fusk att vara så himla snygg även kl 06.30 på morgon.

  Svara
 • Ha ha 🙂 Tack! Kram

  Svara