Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:41 | november 27, 2014

Vardagslyx med Freixenet

Hej min vän. Hoppas allt är väl och att dagen visat sig från sin ljusa sida.
Minns du att jag berättade om en tävling där du kan vinna riktig härlig vardagslyx?
Nu är det dags för den.
Tillsammans med Freixenet har du nu chansen att vinna en övernattning för två på ett av Stockholms lyxigaste hotell, Radisson Blu Strand Hotell. Tänk bara att få sova i en skön hotellsäng, inte behöva bry sig om att städa eller bädda.
Bara gosa ner sig och skåla i ett iskallt glas bubbel från Freixenet.
Vakna utvilad och bjudas på en härlig frukostbuffé. Sitta länge, njuta av maten, läsa tidningen och bara vara.
Det är vardagslyx.
Så för att vinna denna hotelnatt och mig som budbärare med en härlig present från Freixenet, samt annat smått och gott, så kika in på startsidan eller klicka HÄR och svara på en fråga och var med och tävla.
Kanske det är du och jag som ses 🙂
PS: Du måste gå in på tävlingen på startsidan. Du kan således INTE anmäla dig i mitt kommentarsfält utan ENDAST kommentarsfältet som ligger under tävlingen på startsidan.
Lycka till ❤


3 kommentarer3 kommentarer om “Vardagslyx med Freixenet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Cava! Denna gudadryck 🙂
  Jag skulle gärna vilja skämma bort min man med en hotellnatt! Han är killen som ALLTID ställer upp för alla, vad det än gäller. Jag skulle vilja visa att jag uppskattar honom väldigt mycket med en sådan här upplevelse.

  Svara
 • Som sagt, anmäl er INTE i detta kommentarsfält. Tack!

  Svara
 • oj vilken härlig tävling!!

  Svara