Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:37 | december 1, 2014

Julpynt

Hej min vän. Idag har det pyntats här hemma.
Liv och Vida har varit lite hängiga så de var hemma idag. De ville så klart hjälpa till att pynta.

IMG_1024.JPG
Nu har vi en adventsljusstake.

IMG_1039.JPG
Det obligatoriska datumljuset från Marianne är också på plats.

IMG_1035.JPG

IMG_1038.JPG
Skålar med silverpumlor och glittriga saker.

IMG_1037.JPG

IMG_1033.JPG
På undervåning blev det vitt pynt och på ovanvåningen körde jag på rött 🙂

IMG_1030.JPG

IMG_1029.JPG
Vår tomtefamilj.

IMG_1030-0.JPG IMG_1025.JPG IMG_1031.JPG

IMG_1041.JPG
Barnen fick sina julkalendrar idag.

IMG_1044.JPG
Mio och Liv har även försökt sig på att göra en till mig.
Har du mycket julpynt? Brukar du ha gran? Jag längtar till det är dags att ta in granen. Jag är alltid lite tidig med den.
Stor Kram ❤️


12 kommentarer



12 kommentarer om “Julpynt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj vad fint du har gjort! Hur har du hunnit med att få så mycket julpynt?! Vi är jämngamla men jag har inte hunnit få ihop då mycket fint

  Svara
 • Mysigt! Jag älskar julen!!!
  Vill ni se min nya fantastiska adventsljusstake så kika in på http://www.modevarlden.se.
  Kram Johanna

  Svara
 • Släng dig i väggen, Ernst!! ”Jul med Hannah” blir det nästa år istället (hoppas jag) !

  Svara
 • Var är datumljuset från? Älskar att de åker skridsko

  Svara
 • Egentligen har jag inte så mycket julpynt. Men det jag har vill jag ta fram snart. Granen får dock vänta tills dottern haft sitt barnkalas. Men det är snart så på söndag är det ok att plocka fram granen, i alla fall en av dom.

  Svara
 • Åh vad fint ni gjort. Vackert hem och jag verkligen gillade ljuset med silver dekoration på.
  Ja vi har pyntat, vi tar fram allt den 1 december (eller 1a advent) och sen tar vi ner allt sista december (i alla fall julgran) för att börja nya året utan jul utan bara se fram emot vår. 😀

  Svara
 • Älskar den här tiden innan jul, att få mysa bland tomtar, änglar, ljus och en brasa. Egentligen är jag en sommar och sol tjej, men december och jul i Sverige med familjen är något helt fantastiskt underbart. I år är det fyra år sedan min Maja opererade bort sin tumör, fyra år sedan sista behandlingen och fyra år sedan som vi kunde börja leva som vanligt igen efter en höst på sjukhus. Julen är och kommer alltid att vara speciell för mig. Ha en underbar kväll! Kram

  Svara
 • Vad fint ni ser ut att ha det! Det bästa med att pynta är att det blir sååå fint. Har flyttat från en trea till ett hus med två våningar och trädgård. Det behövs mycket pynt vilket jag älskar. Till advent åkte mest olika typer av belysning fram men även lite pynt av det vintriga slaget, snögubbar och änglar i vitt och silver. Tomtarna, granen och det röda får komma så sent som möjligt. Även fast jag älskar julen så mycket vill jag bara undan med den efter nyår. Då vill jag ha ljusa pasteller och tulpaner. Knäppt va? Tack för att du delar med dig av ditt, följer din blogg varje dag!
  Var rädd om dig och ta hand om varandra! Kram!

  Svara
 • Jag är kanske lite tråkig

  Svara
 • Inte mycket som kom med där 🙁

  Svara
 • Hej!
  Jag var också tidig med att ta in granen när barnen var små. Det var så mysigt att se pakethögen växa där. På juldagens morgon tyckte min son att vi skulle kasta ut granen för nu fanns det inga paket där 🙂

  Svara
 • Vad fint ni har pyntat. Här hemma åker allt fram till första advent, inklusive granen, för att det är såååå mysigt att vakna upp till den varje morgon i December.

  Svara