Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:10 | december 1, 2014

Tre saker i en…

… precis som ett Kinderägg 🙂
Hej igen min vän. Jag och tjejerna håller på att julpynta och fixa. Det blir tomtar, ljus, granar och stjärnor lite överallt. Mysigt och stämningsfullt.
Jag tycker om att ha ordning omkring mig men jag gillar inte att städa. Det värsta är att hur mycket jag än städar så blir det stökigt och smutsigt på fem röda igen. Får skylla på att jag har fyra barn.
Nu har jag dock hittat något som både spar tid och gör städningen både enklare och roligare.
Fick hem min nya kompis i fredags och idag testkörde jag honom. En AquaTrio Pro från Philips. Det känns som en han, tycker jag.


Han gör tre saker på en gång. Bara det! Dammsuger, moppar och torkar i ett drag. Det är inte varje dag som jag imponeras av en städgrej men nu är jag såld. På riktigt helt magisk är den.
Om du tycker som jag att denna känns toppen ger jag och Philips dig 1.000kr i rabatt!
Perfekt julklapp till mannen kanske 🙂 Om du använder dig av rabattkoden FEMME på Elgiganten fram till den 7 december dras din rabatt automatiskt. Grymt bra erbjudande. Du kommer älska honom. Kan lova dig det.
Du köper dammsugaren HÄR!

Inlägg i samarbete med Philips.

Stor Kram ❤️


15 kommentarer15 kommentarer om “Tre saker i en…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Till och med snygg när du städar. 😉
  Den låter bra, smidig också. 😀

  Svara
 • Jag köpte en sådan. Tyvärr blev jag riktigt besviken. Den tar varken hörn eller kanter. Har man mattor går det ej att dammsuga dem,då maskinen stannar så fort den kommer åt textil och även trösklar. Som ett komplement till vanlig dammsugare och mopp kanske, eller om man har helt öppna ytor utan hörn, kanter, trösklar och mattor, vem som nu har det.

  Svara
 • Jag har inga mattor och bara stora öppna ytor så det är nog därför jag gillar den så mycket 🙂 Men å andra sidan så är det ingen mattvätt. Den funkar toppen på golven och man kan dra den både sidledes samt framochtillbaka så man kommer åt bra tycker jag. Kram

  Svara
 • Tre saker på en gång. Simultankapacitet. Då är det en kvinna.

  Svara
 • Ja, det har du ju helt rätt i 🙂 men jag bjuder männen på denna 😉

  Svara
 • Ååååååååååååå me like!!!!!!!! Ska nog önska mig en sån av mannen

  Svara
 • Hur länge kan man köra med den? Jag kommer ihåg de där bordsdammsugarna som kom på slutet av 80-talet. Helt värdelösa fick nästa hälla i smutsen. Suger denna bra? Är verkligen intresserad.

  Svara
 • Den har sladd så köra kan man göra hur länge man vill. Går inte att jämföra med de gamla 80-tals mojängen. Den här har jättebra sug. Som sagt jag gillar den massor! Kram

  Svara
 • Tack så mycket för ditt svar. Kanske får bli en sådan till mig själv i julklapp. Tack så mycket för en trevlig och intressant blogg. Du förgyller min dag. God Jul till dig och din familj.

  Svara
 • Verkar ju kanon, men hur gör du rent den? Bättre att fråga en som har en än en säljare
  Sandra

  Svara
 • Det finns en behållare som man fyller med vatten och en som blir fylld med det smutsiga vattnet och damm mm. Den tömmer man bara när den är full. Undertill finns två saker som snurrar och gör rent. De kan man byta när det behövs. Men de håller länge. Jag hade städat och moppat vanligt i söndags. I måndags när jag provade min nya städkompis så blev vattnet i behållaren helt svart. Så mitt golv var inte så rent som jag trodde men det blev 🙂 Kram!

  Svara
 • Tusen tack hannah för ditt svar

  Svara
 • Vi köpte denna i går efter att jag sett ditt inlägg, den är ju super! Vi har också stora öppna ytor och inte så mycket mattor så den är ju toppen. Jag dammsuger hellre mattorna med vanliga dammsugaren när det väl behövs än att jag ska behöva ta fram dammsugaren OCH skurmoppen varje gång golvet är fläckigt, vilket är nästintill varje dag.
  En helt annan sak, ni har ju köpt ljudabsorberande tavlor har jag för mig så jag tänkte höra om ni tycker att de är bra, var har ni köpt dem?
  Ha en fortsatt bra dag!
  Kram

  Svara
 • Tusen tack hannah för ditt svar

  Svara
 • Hej Hannah,
  Blev så nyfiken på din spisfläkt i bakgrunden.
  Är den något ni snickrat i hop själva eller köpt någonstans?
  / Matilda 🙂

  Svara