Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:22 | december 2, 2014

Bara jag

God kväll min vän. Har kommit hem från både cykeltur och föräldramöte, satt på mig myskläder samt raggsockor och kurat ihop mig under en filt på soffan. Barnen sover och jag ska titta på ett avsnitt av Sons of Anarchy. Har även tänt ljus och dukat upp med julmust, pepparkakor och skumtomtar. Peter är ute på en PW så det är bara jag. Mysigt 🙂

IMG_1081.JPG
Godnattkram ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Bara jag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Låter som en mysig kväll.

    Svara
  • Bara du och ditt vackra ansikte. 😀
    Duktig peter är som är ute på PW, ovanligt att höra män som tar en pw. Men kul är det.

    Svara