Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:28 | december 6, 2014

Mysdag

Hej igen vacker. Vi kom tillbaka till hotellet för en stund sedan. Vi har varit iväg hela dagen. Besökt olika platser där vi bodde som barn och gått på ett långt härligt minnesstråk.
Jag har många minnen från vår tid i Göteborg. Bra och dåliga. Det var när vi bodde här som mamma och pappa skilde sig.
Vi bodde i olika kollektiv utan möbler. Vi hade bara kuddar på golvet. Men jag minns det med värme. Vi levde fattigt när det kommer till mat och materiella ting men rikt på kärlek. Jag älskar fortfarande att sitta på golvet och sitter hellre där än i en soffa eller på en stol 🙂

IMG_1261-0.JPG

IMG_1265.JPG
Här på Studiegången bodde vi med mamma i en lägenhet med ett rum och kök. Massor av djur hade vi. En hund, två katter,flera kaniner, fiskar och fåglar.
Vi knackade på hos dem som bodde där nu och fick kika runt i vårt gamla hem.
Innan våra föräldrar skilde sig bodde vi i ett hus, med en annan familj, i Sävedalen. Det var omöjligt att känna igen vårt gamla hus. Det var helt ombyggt och så fint. När vi bodde där var det ett nergånget, grått hus med eternitplattor. Även här fick vi komma in och titta.

IMG_1271.JPG
Hörs lite senare.
All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Mysdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så härligt att läsa era bloggar, mysigt att se er tillsammans. Det gläder mig, det fyller hjärtat av kärlek. Jag hoppas ni haft en underbar stund tillsmamans med minnen och allt. Och så kära mamma där också. <3
  Trevlig helg.

  Svara
 • Va kul att ni få komma in och titta där ni bott 🙂 Å vilken mysig tjejhelg ni har❤️

  Svara
 • Mysigt och komma tillbaka där man en gång är uppväxt
  Många härliga minnen det måste va
  Mys på kära Hannah Maggan och Mamma Linda ❤️

  Svara
 • Hej Hannah! Är också uppvuxen på Studiegången 1982-1989. (är född 78) Kanske bodde vi där vid samma tillfälle. Studiegången upplevs verkligen så litet när man är där nu.
  Mysig blogg du har, tittar ofta in.
  Kram

  Svara
 • Vi bodde också där då 🙂 Kanske lekte vi. Jag minns det som så stort och blev också så förvånad över hur litet det kändes. Kram

  Svara