Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:41 | december 7, 2014

Shoppa och få tillbaka pengar

God kväll min vän. Hoppas att allt är väl. Tänk att det snart är julafton. Njuter varje dag av julmusiken, pyntet och allt som hör julen till. Här i Göteborg är det så vackert med all julskyltning och julbelysning som lyser upp stan.
Ikväll har vi ätit gott på Räkan, promenerat runt och njutit av vår sista kväll i Göteborg.
Nu är vi tillbaka på hotellet. Mamma och syster har redan somnat så jag kikar in här och skriver till dig 🙂
Har fått tips om en bra sida som heter Refunder.se som jag precis blivit medlem i och vill tipsa dig om. Man tjänar nämligen pengar på att shoppa där. Eller tjänar och tjänar. Man får tillbaka upp till 16% av det du handlar för. Peter skrattar alltid åt mig för att jag tycker att jag tjänat pengar på detta eller närjag handlat på REA eller fått andra rabatter 🙂 Är det bara jag?
På Refunder.se hittar du hundratals onlinebutiker. Bli medlem och handla på dina favoritsidor direkt via Refunder.se.
Om du klickar HÄR! så hittar du min sida hos Refunder.se. Mina favoritbutiker och info.
I videon nedan berättar jag lite mer.

Stor Kram ❤
I samarbete med Refunder


3 kommentarer3 kommentarer om “Shoppa och få tillbaka pengar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Håller med dig heeelt . Vi tjänar på att handla på rea . Männen har bara inte fattat grejen

    Svara
  • Enkel matematik. En pluspost och en minuspost blir en pluspost. Alltså har man tjänat pengar. 300-150=150. Sparat 150 kr. Det är bara männen som inte fattar denna enkla matematik

    Svara
  • Du är inte ensammeen! Jag är precs likadan och får höra samma kommentar av min sambo. Förstår inte alls vad dom menar

    Svara