Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:09 | december 9, 2014

I fokus

Hej min vän. Allt väl?
Igår var det FME i fokus.

IMG_1336.JPG
Det kommer bli jättebra bilder. Snart får du se dem 🙂
Har du mycket nu innan jul? Ibland tycker jag alla man möter är så stressade när julen egentligen ska vara en fin högtid med lugnet, familjen och gemenskap. Men istället stressar man för att köpa julklappar, julmat, fixa och pynta. Planerar hur man ska hinna träffa släkt och vänner och far runt överallt istället för att njuta.
Jag fick mig en riktigt bra dansshow igår innan vi gick och lade oss. Det är de stunderna jag vill ta vara på. Ta vara på varandra.

IMG_1337.JPG
All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “I fokus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tycker att stressen innan jul hör till julen så det är bara mysigt. Nu jobbar jag ioförsig fram till måndagen innan jul men då går tiden fort iaf 😉
  Ha en härlig tisdag fina du!

  Svara
 • Håller absolut med dig om att alla stressar och man dras med i skiten. Men det ska ju vara lugnt egentligen, en fin högtid att njuta av inte stressa bort. Det handlar ju inte bara om EN dag eller TVÅ dagar (julafton och nyår) utan om hela julen, hela december, hela julhelgen/ledigheten. Många glömmer bort det.
  Längtar efter FEMME!
  ha en bra dag.

  Svara
 • Vad mysigt att få en liten dansshow på kvällskvisten!!
  Själv åker jag och mina syskon med familjer till Thailand över jul och nyår, så jag kommer inte stressa alls i år. Ska bli superskönt!!

  Svara
 • håller helt med om att man borde slappna av & njuta.
  Men inte helt lätt tyvärr,jobbar inom handels & är ENDAST ledig på julafton hela julveckan. 3barn hemma med mannen & släkten 15mil bort,phu….

  Svara
 • Som sagt, lite julstress hör till. Det är mysigt i lagom dos.
  Jag är bara så lycklig att jag slutat jobba i butik, för där blev det till slut inte i lagom dos för mig.
  Kram på er! ♥

  Svara