Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:21 | december 10, 2014

Lunchmöte

Hej igen vacker. Dagens möten avlöser varandra. Just nu sitter jag och väntar på en tjej som heter Dasha, min lunchmöte-date.

IMG_1404.JPG
Undra vad jag ska äta för gott?!

IMG_1402.JPG
Har målat naglarna, med min julklapp från Johanna, idag. Älskar färgen.
Kram ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Lunchmöte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilket härligt namn, Dasha. 🙂
  Trevlig lunch vackra, jättefin färg på naglarna.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag vill bara tacka dig för en fin och skön blogg. Jag har läst den ett tag nu efter en diskussion men några tjejkompisar som kanske, utan egentligen kanske ha någon egentlig koll, uttalade sig dömande om allt möjligt. Vi tjejer är så hårda mot varann så jag tänkte att jag ville skriva några snälla rader till dig. Du har säkert, liksom oss flesta, råkat ut för dömande åsikter förr så fort något inte är som folk verkar vilja att det ska vara.
  Jag tycker att du verkar vara en varm människa med ett gott och fint hjärta och en bra portion skruvad humor 🙂
  Det är väl trots allt det som räknas i slutändan. Jag önskar dig en riktigt fin jul och mina tankar går också till din syster och familj, jag vet precis hur det känns..men det blir bättre även om det är svårt att se när man befinner sig i det mörkaste mörka.
  Kram från mig

  Svara
 • Vi var där i måndags kväll och åt! Planksteken var bra 🙂 Kram!!

  Svara
 • Jag pt havets Wallenbergare. Också bra! Ska vi ses på fika snart? ❤️

  Svara
 • Jaaaa gärna!!! ♥ Messa mig så hittar vi en dag! Puusssss

  Svara