Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:25 | december 11, 2014

Luciafirande

God kväll i stugan. Har du haft en bra dag?
Jag är den enda i huset som är vaken. Alla sover och jag ligger i sängen och funderar på allt mellan himmel och jord.
Är så tacksam över min älskade familj, mina underbara vänner, hälsan och livet. Vill ta vara på varenda liten sekund. Inte kasta bort ett uns av mitt liv på något som inte är bra eller som inte ger glädje, energi och kärlek. Kanske inte så lätt men tanken och viljan att försöka finns i alla fall här 🙂
Idag var det luciafirande på förskolan och alla barnen fick oss föräldrar att le och komma in i rätta julandan. Vi lyssnade på julsånger av lucior, tomtar, pepparkaksgubbar och stjärngossar. Efter det fikade vi och fick se en rolig film som barnen spelat in. Vilka fantastiska pedagoger barnen har. Slutar aldrig att imponeras över deras engagemang och tålamod.

IMG_1438.JPG
Luciorna Liv och Stella.

IMG_1442.JPG
Mycket hembakat och gott. Jag bidrog med köpta pepparkakor 😉
Efteråt for vi hem och pysslade. Stella följde med och tjejerna gjorde pepparkakshus och pimpade pepparkakor. Killarna var också med på ett hörn. Vida, William och Mio hjälptes i alla fall åt att äta upp allt 🙂
IMG_1450.JPG
IMG_1455.JPG
IMG_1452.JPG
Klockan ringer snuskigt tidigt imorgon så nu måste jag sova.
Godnattkram ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Luciafirande”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka söta luciatjejer och pysseltjejer! Jag hade en sån dag igår, reflekterade över allt som är bra, dåligt, vänskaper, framtiden osv. Ibland behöver man en funderardag. Kram towe.

  Svara
 • Jag ville bara påpeka att man inte får filma eller fota andras barn i skolan eller förskolan. Om du inte har frågat deras föräldrar om tillåtelse! Du får ju såklart fota dina egna barn när de är lucia mm 🙂
  Önskar dig & familjen en fin luciahelg! / Jenny, lärare

  Svara
 • Gud ja ta och sudda över alla andras ansikten innan folk blir galna här och även på dagis förstås! Det är som sagt förbjudet utan deras medgivande… Kram

  Svara
 • Men snälla Karin och Jenny, jag vet vad som gäller på mina barns förskola. Jag har kolla på vad som gäller med mina och andras barn. Så andas nu och slappna av 🙂 De barn som inte får vara med på bild är inte med på bild. Kram

  Svara
 • Bra att du har kollat Hanna! Men kommentarerna från de andra är inte fel, ser så många som delat bilder på andras barn utan tillåtelse. Tänk om det skulle finnas barn med skyddad identitet bland dessa? Så debatten och uppmärksamheten ang delning är bra tycker jag!

  Svara
 • Så klart att jag vet det! Det har väl inte undgått någon och förskolan informerar alla föräldrar hur det är. Jag är inte helt bakom flötet 🙂

  Svara
 • Nej, jag vet att inte du är bakom flötet

  Svara
 • Fick inte med hela kommentaren. Skulle stå att jag vet att inte du är bakom flötet

  Svara