Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:34 | december 15, 2014

Stillsam testund

God morgon min vän. Allt väl? Har du haft en fin helg?
Jag har ju varit iväg på äventyr hela helgen. Många timmars extra sömn men också sena nätter med tjejsnack och mys. Är så där lagom utvilad 🙂
Igår kväll laddade jag batterierna efter den underbara helgen och inför den här nya veckan. Det väntar mycket jobb, besök av svärmor, julbord med storfamiljen och mycket annat. När de minsta kommit i säng kokade jag mig en kopp te, använde min nya fina tekanna från Stelton, åt lite gott och läste några kapitel ur min bok. Keplers senaste bok Stalker.
IMG_1470.JPG
IMG_1464.JPG
IMG_1466.JPG
Likt mina Theo miniskålar från Stelton är denna också av stengods med snygg gjutjärnsfinish. Lite japanskt.
När jag har gäster nästa gång ska jag nog servera grönt te i min kanna och wasabiärtor och annat japanskt i mina små skålar 🙂
Kram ❤️

I samarbete med Stelton


7 kommentarer7 kommentarer om “Stillsam testund”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God morgon
  Visst är väl denna bok såå spännande!!
  kram från Småland

  Svara
 • Hej, H! Har du lust att berätta lite mer om hur det går med din emetofobi så här i vinterkräkstider? Jag märker hur mycket av glädjen inför julen förtas av rädslan att dagis ringer och säger att sonen spyr eller att någon av oss vaknar på julaftonsmorgon och kutar till toaletten… Hur tar du hand om din fobi? Stor kram, du är en inspiration – varje dag!

  Svara
 • Jag förstår hur du känner. Jag kan inte riktigt hantera den. Jag tror på riktigt att förskolan misstänker att jag är smått galen när jag ringer runt i panik så fort jag hör att någon är kräksjuk. Far runt som en galning och försöker ha full koll på att ingen är tillbaka tidigare än 48 timmar. De ringer mig tom så fort någon kräkts på förskolan så jag kan hämta hem Vida 🙂 Önskar jag kunde isolera hela familjen. Är väldigt noga med att alla i familjen tvättar sina händer ofta. Särkilt när de kommer hem från skola och förskola. Tyvärr finns det inte så mycket mer att göra än att vara noga med handtvätt och hålla tummarna stenhårt. Hoppas att du kan släppa tanken lite och njuta av julen. Kram

  Svara
 • Hej Hanna!
  Tekannan är jättefin. Finns det tesil under locket?
  MVH
  Vivi

  Svara
 • Nej, men jag hängde min tesil och lät den dra en stund i kannan.

  Svara
 • Även om jag gillar kaffe och behöver min lilla ”dos” varje dag, så måste jag säga att jag älskar te ÄNNU mer! En kopp te är ett måste till frukosten, jag kan inte dricka kaffe så tidigt… sedan blir det ofta en kopp te på kvällen också, med ett tänt ljus och något att läsa. Jag dricker alltid te med honung i, det mjukar upp drycken och känns lent och fint i själen (jo, faktiskt).
  Jag brukar ta en liten skål med nötter till teet, typ cashewnötter (naturella). Av någon anledning tycker jag det funkar ihop. Bättre än en skål med chips. 😉 Testa!
  Kram på dig Hannah!

  Svara
 • Å så fin kanna! 🙂 Gillade du annars boken? Eller är den för hemsk? 🙂
  God jul Hannah!

  Svara